fbpx
€50 gratis weddenschap

Wedtips PSV – FC Twente | KNVB Beker

Home » Wedtips » Wedtips PSV – FC Twente | KNVB Beker

PSV

100

Circus

5.25

bet365

6.75

Circus

PSV – FC Twente
Wedtips en voorspelling

De titelverdediger van de KNVB beker PSV begint vandaag met de verdediging van hun titel met een thuiswedstrijd tegen Twente in de tweede ronde van de KNVB Beker. De wedstrijd was oorspronkelijk gepland voor vorige maand, maar moest worden uitgesteld vanwege een overstroomd veld op het Philips Stadion na een periode van hevige regen.

De thuisploeg behield hun 100% record in de Eredivisie op zondag, toen Luuk de Jong een hattrick maakte en ze een 3-1 overwinning op Excelsior behaalden in hun eerste officiële wedstrijd van 2024.

De bezoekers speelden AZ Alkmaar in hun eerste wedstrijd van het jaar in de Eredivisie op zaterdag. Manfred Ugalde’s brace hielp hen om een ​​comeback-overwinning te behalen en 2024 goed te beginnen. FC Twente won met 2-1 van AZ.

De thuisploeg is ongeslagen in hun laatste 18 wedstrijden in alle competities, met 15 overwinningen.

Twente is ongeslagen in hun laatste vijf uitwedstrijden in alle competities, hoewel in die periode drie wedstrijden in gelijkspel zijn geëindigd.

 

Wedtips:
🔮 PSV wint (100)
🔮 Over 3.5 goals (2.10)
🔮 Luuk de Jong scoort kopgoal (3.25)

Voorspelling PSV – FC Twente

PSV is te oppermachtig voor iedere club in de Eredivisie, vooral thuis zal Twente makkelijk verslagen worden.

PSV – Twente
4 – 1

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P