fbpx
€50 gratis weddenschap

Wedtips PSV – Excelsior | Eredivisie

Home » Wedtips » Wedtips PSV – Excelsior | Eredivisie

PSV

50

TOTO

17

Unibet

31

Jacks.nl

PSV – Excelsior
Wedtips en voorspelling

PSV zet zich in om het record voor de meeste opeenvolgende overwinningen in een seizoen te verbreken. Het bestaande record dateert uit 1972, toen de club 19 opeenvolgende overwinningen behaalde. Op dit ogenblik heeft PSV reeds 16 overwinningen op zijn naam staan, en indien ze ook Excelsior weten te verslaan, lijkt het zeer waarschijnlijk dat PSV dit record zal overtreffen.

 

PSV heeft alle 16 competitiewedstrijden dit jaar gewonnen en streeft ernaar het record van 19 opeenvolgende overwinningen te behalen. De thuiswedstrijd tegen Excelsior zou geen uitdaging moeten vormen voor de enige club die zich wist te plaatsen voor de knockout-fase van de Champions League.

 

Excelsior ondervond moeilijkheden bij het behalen van een overwinning in hun recentste wedstrijd tegen de amateurclub Spakenburg. De Rotterdamse ploeg toont zich doeltreffend in de aanval, maar blijkt eveneens kwetsbaar in het incasseren van tegendoelpunten.

Wedtips:
🔮 PSV wint (50x)
🔮 Over 4.5 goals (2.04)
🔮 Veerman meer dan 1.5 schoten op doel (3.05)

 

Voorspelling PSV – Excelsior

Voor PSV zou dit een eenvoudige wedstrijd moeten worden, waarbij we tevens een overvloed aan doelpunten verwachten.

PSV – Excelsior
5 – 1

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P