fbpx
€50 gratis weddenschap

Wedtips PSV – Dortmund | Champions League

Home » Wedtips » Wedtips PSV – Dortmund | Champions League

PSV

100

Circus

3.75

Jacks.nl

3.30

bet365

PSV – Dortmund
Wedtips en voorspelling

PSV verwelkomt Dortmund in Eindhoven voor de Champions League wedstrijd op dinsdagavond. Dit zijn de belangrijkste feiten voor de wedstrijd tussen PSV en Dortmund.

  • PSV is ongeslagen in Eindhoven
  • Dortmund onzeker in uitwedstrijden
  • Het belooft een close game te worden

PSV de favoriet

PSV behaalde afgelopen weekend op vrijdagavond een gemakkelijke overwinning op Heracles (2-0). Na 13 minuten viel er een rode kaart voor Heracles waardoor PSV de wedstrijd eenvoudig naar zich toe kon trekken. Door ziekte was Johan Bakayoko afwezig tegen Heracles, maar zal naar alle waarschijnlijkheid dinsdag weer fit zijn voor de wedstrijd tegen Dortmund.

De Nederlandse giganten proberen sinds 2007 weer een kwartfinale te halen in de Champions League. Dit seizoen evenaarde ze het record van overwinningen op rij en lijken de kansen voor een kwartfinale groter dan ooit. Voor het behalen van de kwartfinales geven de bookmakers PSV een quotering van 2.10.

Dortmund kwakkelend ongeslagen

Dortmund is in 2024 nog ongeslagen, echter de zwart-gele moesten genoegen nemen met een 1-1 gelijkspel tegen Wolfsburg. Trainer Terzic bekende dat hij en zijn spelers gefrustreerd waren over de wedstrijd, omdat Dortmund qua kansen niet de bovenliggende partij was. In de Champions League is Dortmund verrassend winnaar in de poule-des-doods, waarbij het PSG, Newcastle United en AC Milan achter zich liet. Ondertussen staan de Duitsers 17 punten achter op Leverkusen in de Bundesliga.

Betfans voorspelt spannende wedstrijd

Deze wedstrijd leek de meest gelijkwaardige wedstrijd van de Laatste 16, en de bookmakers zijn het daarmee eens. De twee teams staan dicht bij elkaar in de To Qualify-markten. Beide ploegen geven de voorkeur aan aanvallend voetbal en hebben veel kracht in de voorste linie. Echter, knock-outwedstrijden in de eerste ronde zijn vaak berucht om hun terughoudendheid met het oog op de kwartfinales.

psv-dortmund-200x

Wedtips PSV – Dortmund

PSV wint en minder dan 3.5 doelpunten (3.10 @ Jacks.nl)
Dortmund zal terughoudend spelen om het thuisvoordeel in de return als wapen te gebruiken.

PSV dubbele kans en minder dan 3.5 doelpunten (1.96 @ Jacks.nl)
“” 

PSV wint (100x @ Circus & Jacks)
Nieuwe spelers van Circus en Jacks kunnen een quotering van 100 claimen voor winst PSV.

Voorspelling PSV – Dortmund

PSV heeft slechts acht doelpunten tegen gekregen in 14 wedstrijden in de Eredivisie en Champions League hier in 2023/24, een steekproef die een 1-1 gelijkspel tegen Arsenal omvat, evenals een moeizame 1-0 overwinning op Lens hier tijdens de groepsfase. Ondanks een paar opvallende continentale overwinningen, heeft Dortmund slechts vier van de 11 uitwedstrijden in de Bundesliga gewonnen.

PSV – Dortmund
2 – 1

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.