fbpx
€50 gratis weddenschap

Wedtips PSV – AJAX

Home » Wedtips » Wedtips PSV – AJAX

PSV

100

Jacks.nl

6.25

Circus

100

Circus

PSV – Ajax
Wedtips en voorspelling

Op 29 oktober 2023 nemen PSV en Ajax het tegen elkaar op in de Eredivisie. De laatste ontmoeting eindigde in een overwinning voor PSV met een eindstand van 1-0.

Deze twee teams hebben elkaar 29 keer ontmoet in de afgelopen seizoenen op basis van de beschikbare gegevens.

Van de 29 eerdere ontmoetingen heeft PSV 11 wedstrijden gewonnen, terwijl Ajax er 12 heeft gewonnen. 6 ontmoetingen eindigden in een gelijkspel.

PSV verkeert in uitstekende vorm thuis, terwijl Ajax het moeilijk heeft in uitwedstrijden.

Eerdere wedstrijden tussen PSV en Ajax hadden een gemiddelde van 3,17 doelpunten, en beide teams scoorden in 59% van de gevallen.

Dit seizoen in de Eredivisie heeft PSV gemiddeld 3 punten per wedstrijd behaald in thuiswedstrijden, terwijl Ajax slechts 0,5 punten per wedstrijd heeft behaald in uitwedstrijden.

Voorafgaand aan deze wedstrijd heeft PSV in de laatste 5 wedstrijden, zowel thuis als uit, 15 punten behaald, wat gemiddeld 3 punten per wedstrijd is. Beide teams scoren (BTTS) is slechts in 2 van die wedstrijden gebeurd. PSV heeft in de laatste 5 wedstrijden 17 doelpunten gescoord.

Voorafgaand aan deze wedstrijd heeft Ajax in de laatste 5 wedstrijden, zowel thuis als uit, slechts 1 punt behaald, wat gemiddeld 0,2 punten per wedstrijd is. Beide teams scoren (BTTS) is in 3 van die wedstrijden gebeurd. Ajax heeft in de laatste 5 wedstrijden 5 keer gescoord.

Wedtips

TIP 1: Resultaat – PSV wint (x100)
TIP 2: PSV wint beide helften (2.65)
TIP 3: Brobbey schot op doel (2.06)

Voorspelling PSV – Ajax

Met de huidige prestaties van Ajax en het indrukwekkende spel van PSV lijkt deze wedstrijd voor de Eindhovenaren een makkie te worden.

PSV – Ajax
3 – 0

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P