fbpx
€50 gratis weddenschap

Wedtips PSG – Real Sociedad | Champions League

Home » Wedtips » Wedtips PSG – Real Sociedad | Champions League

PSG

1.73

Circus

3.90

Jacks.nl

6.00

bet365

PSG – Real Sociedad
Wedtips en voorspelling

PSG oogde niet al te zeker in de groepsfase van de Champions League in de poule des doods met AC Milan, Newcastle en Dortmund. Op doelsaldo kwalificeerde PSG op de tweede plaats net boven AC Milan.

Real Sociedad eindigde verassend eerste in de groep en liet Inter Milan achter zich. De Spanjaarden bleven ongeslagen met 3 overwinningen en 3 gelijke spelen. De laatste weken presteert Sociedad minder: ze wonnen geen enkele wedstrijd uit de laatste 4, en afgelopen zaterdag werd er 1-0 verloren van Osasuna.

PSG is in goede vorm en lijkt de wedstrijd tegen Real Sociedad thuis te gaan winnen. De Spanjaarden missen naast hun vorm ook aanvoerder en topscorer Mikel Oyarzabal.

 

Wedtips:
🔮 PSG Wint @ 1.73 bij Circus
🔮 Minder dan 2.5 doelpunten @ 1.92 bij Jacks
🔮 Kylian Mbappe scoort @ 1.80 bij Jacks

Voorspelling PSG – Real Sociedad

Uit de volledige analyze blijkt dat Real Sociedad in een mindere vorm verkeerd en aanvoerder + topscorer mist wegens een knieblessure. PSG zal deze wedstrijd over de streep trekken.

PSG – Real Sociedad
2 – 0

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P