fbpx
€50 gratis weddenschap

Wedtips Nederland-Ierland

Home » Wedtips » Wedtips Nederland-Ierland

100

Circus

6.75

LeoVegas

19

Jacks.nl

Wedden op Nederland – Ierland
Wedtips en voorspelling

Zaterdagavond om 20:45 staan Nederland en Ierland tegenover elkaar in de Johan Cruijff Arena. Oranje heeft officieel nog een puntje nodig om zich te plaatsen voor het EK volgend jaar in Duitsland.

Nederland heeft na de winst in Griekenland aan een puntje genoeg, met de thuiswedstrijd tegen Ierland en uitwedstrijd tegen Gibraltar nog op het programma. Er is niemand die daaraan twijfelt of dat gaat gebeuren. Nederland mist wel aardig wat spelers voor de wedstrijd tegen Ierland. Zo zijn Frenkie de Jong en Memphis Depay niet van de partij en vielen ook Steven Bergwijn en Brian Brobbey af. Vanwege al deze afwezigen is Thijs Dallinga (Toulouse) voor het eerst opgeroepen door Ronald Koeman.

De man in vorm bij Nederland is Xavi Simons. In 11 Bundesliga-wedstrijden voor RB Leipzig scoorde hij 4x en gaf 7 assists. Ook in de Champions League staat de teller al op 2 goals en een assist. In deze thuiswedstrijd tegen Ierland ligt de kans voor Xavi om in zijn tiende interland op het scorebord te komen.

Wedtips:
🔮 Nederland wint (100x)
🔮 Xavi Simons scoort (3.20)

Voorspelling Nederland – Ierland

Wij verwachten ondanks de lijst afwezigen een simpele overwinning voor Oranje thuis tegen Ierland. De Ieren zijn zeker geen wonderploeg en we denken dat Nederland een solide overwinning zal boeken.

Nederland – Ierland
3-0

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P