fbpx
€50 gratis weddenschap

Wedtips Napoli – Barcelona | Champions League

Home » Wedtips » Wedtips Napoli – Barcelona | Champions League

2.90

Circus

3.60

bet365

2.60

Circus

Napoli – Barcelona
Wedtips en voorspelling

Onze wedexperts hebben voor de wedstrijd Napoli tegen Barcelona drie wedtips. In de achtste finale van de Champions League neemt Napoli het thuis op tegen Barcelona. De heenwedstrijd trekt vele ogen omdat deze tegenstanders het meest aan elkaar gewaagd zijn deze week in de Champions League. 

Heb je al gebruik gemaakt van de welkomstbonus bij Circus? Ontvang €250 in free bets na registratie.

Napoli ligt op zijn rug

n La Liga en de Copa del Rey lijken de kansen voor FC Barcelona verspeeld. Real Madrid staat inmiddels stevig bovenaan en Atlético Madrid heeft FC Barcelona eerder uit de beker gegooid. Om dit seizoen nog een succes te behalen, zal FC Barcelona alles op de Champions League moeten zetten.

Barcelona verkeert niet in slechte vorm. In de laatste 3 van de 4 competitiewedstrijden werd er gewonnen. In de Champions League eindigde Barcelona bovenaan in de groep met 12 punten uit de 18.

Robert Lewandowski is in topvorm richting de knock-outfase, terwijl Napoli aan alle kanten ondermaats presteert. In november 2023 werd trainer Rudi Garcia ontslagen en vorige week werd zijn vervanger Francesco Calzona ontslagen. In de laatste 5 wedstrijden wist Napoli slechts 1 wedstrijd te winnen.

Lewandowski on fire

De Poolse spits scoorde afgelopen weekend het tweede doelpunt tegen Celta de Vigo met een penalty. Hij scoorde in elke van zijn laatste drie wedstrijden voor Barcelona.

Thuisvoordeel Napoli

Hoewel alle pijlers lijken te wijzen op een overwinning voor FC Barcelona, zal het geen gemakkelijke opgave worden. Napoli heeft vandaag het thuisvoordeel, wat betekent dat Barcelona waarschijnlijk tevreden zal zijn met een gelijkspel of een nipte overwinning.

Wedtips Napoli – Barcelona

Voorspelling Napoli – Barcelona

1 – 2

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.