fbpx
€50 gratis weddenschap

Wedtips Manchester City – Kopenhagen

Home » Wedtips » Wedtips Manchester City – Kopenhagen

1.18

Circus

9.00

Unibet

23

Unibet

Manchester City – Kopenhagen
Wedtips en voorspelling

Manchester City, nog opgefrist van hun overwinning op derbydag, nemen het woensdagavond (20:00) op tegen Kopenhagen, met als doel hun plek in de kwartfinales van de Champions League veilig te stellen. De Citizens leiden al met 3-1 na de uitwedstrijd en keren nu terug naar het Etihad Stadium voor wat een eenvoudige avond zou moeten zijn wat betreft kwalificatie.

Pep Guardiola zal graag spelers rust willen geven als de kans zich voordoet, gezien deze wedstrijd slechts enkele dagen voor een cruciale confrontatie met Liverpool op Anfield plaatsvindt.

Analyse Manchester City
De thuisploeg heeft de laatste tijd indruk gemaakt, maar ze zijn niet perfect. Verdedigend zal Guardiola enige zorgen hebben bij hun bezoek aan Anfield, gezien ze slechts drie keer hun doel schoon hebben gehouden in hun laatste negen wedstrijden. Ik geloof dat Kopenhagen hen problemen zou kunnen bezorgen.

Manchester City zal doelpunten maken, ze scoren immers altijd thuis. Dus in feite krijg je een hogere notering dan gelijkspel voor Kopenhagen om het net te vinden. Onthoud dat ze in de heenwedstrijd hebben gescoord en met 3-1 hebben verloren, dus ze zullen op een gegeven moment tijdens deze wedstrijd moeten aanvallen. Als je rekening houdt met de wijzigingen die Guardiola waarschijnlijk zal doorvoeren, maakt deze keuze nog meer zin.

City zal waarschijnlijk wijzigingen aanbrengen, ofwel vanaf het begin, of tijdens de wedstrijd als de kwalificatie verzekerd is. Dat geeft Kopenhagen een kans om op enig moment gedurende de 90 minuten te scoren.

Prioriteit aan de clash met Liverpool

Manchester City heeft een te lage quotering om op te wedden in deze wedstrijd, en ik geloof eigenlijk dat dit de deur opent voor goede waarde. City is natuurlijk een van de beste teams ter wereld, maar er zijn hier een paar factoren in het spel, waarvan ik er al een paar heb genoemd.

Kopenhagen is een behoorlijk team. Ze hebben Manchester United verslagen en zich gekwalificeerd uit een groep met Bayern München en Galatasaray. Om ze af te schrijven zou dom zijn. Hoewel ik niet denk dat ze zich zullen kwalificeren, denk ik dat ze iets kunnen behalen in het Etihad Stadium. Met City 3-1 voor, zijn ze al zo goed als door, en die mentaliteit kan hen op de avond duur komen te staan.

Als de score 1-1 is met nog 10 of 15 minuten te gaan, gaan ze dan echt alles op alles zetten voor de winnaar? Er is gewoon geen noodzaak. Guardiola zal in dat scenario waarschijnlijk belangrijke spelers eraf halen in aanloop naar het weekend.

  • Kopenhagen of gelijkspel @ 5.75 bij Circus.nl

Voorspelling

Manchester City – Kopenhagen

1 – 1

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.