fbpx
€50 gratis weddenschap

Wedtips Lazio-Feyenoord | Champions League

Home » Wedtips » Wedtips Lazio-Feyenoord | Champions League

2.63

Jacks.nl

3.75

Circus

100

TOTO

Lazio-Feyenoord
Wedtips en voorspelling

Feyenoord, de koploper in de Champions League poule, gaat op bezoek in Rome bij Lazio. Thuis behaalde Feyenoord een fijne 3-1 overwinning. Bij een goed resultaat zetten de Rotterdammers een grote stap richting overwintering.

Feyenoord won afgelopen weekend moeizaam tegen RKC, vooral door een rode kaart aan de kant van RKC. Ook de week daarvoor was het niet goed bij Feyenoord (3-1 verlies tegen FC Twente). In de Champions League is Feyenoord echter een ander verhaal. In de thuiswedstrijd tegen Lazio werd een goede 3-1 overwinning behaald. Met nog uitwedstrijden tegen Lazio en Celtic en thuis tegen Atletico Madrid te gaan is een resultaat in deze wedstrijd belangrijk.

Lazio staat momenteel 10e in de Serie A en verloor afgelopen weekend op bezoek bij Bologna. In thuiswedstrijden behaalt Lazio een stuk betere resultaten dan uit. De laatste 3 wedstrijden in het eigen Stadio Olimpico werden gewonnen.

Wedtips:
🔮 Feyenoord 4 of meer schoten op doel (1.75)
🔮 Feyenoord wint een van beide helften (1.80)
🔮 Feyenoord wint (x100 bij TOTO.nl)

Onderlinge resultaten Lazio-Feyenoord

Datum Wedstrijd Uitslag
25-10-2023 Feyenoord vs. Lazio 3 : 1
03-11-2022 Feyenoord vs. Lazio 1 : 0
08-09-2022 Lazio vs. Feyenoord 4 : 2
08-03-2000 Feyenoord vs. Lazio 0 : 0
29-02-2000 Lazio vs. Feyenoord 1 : 2

Voorspelling Lazio-Feyenoord

De laatste twee wedstrijden van Feyenoord waren niet erg goed voor het vertrouwen. In de Champions League kan Feyenoord vaak wat extra’s brengen. Lazio is geen geweldige ploeg maar is thuis wel lastig te verslaan. Een kleine overwinning voor Feyenoord.

Lazio – Feyenoord
1-2

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P