fbpx
€50 gratis weddenschap

Wedtips Lazio – Bayern Munchen | Champions League

Home » Wedtips » Wedtips Lazio – Bayern Munchen | Champions League

5.40

Unibet

4.10

Jacks.nl

50

Unibet

Lazio – Bayern Munchen
Wedtips en voorspelling

Bayern München heeft afgelopen weekend met 3-0 verloren van titelrivaal Bayer Leverkusen in de Bundesliga. Het team van Thomas Tuchel werd van letterlijk van het veld gespeeld en het spelvertoon roept vragen op over hun potentieel in de Champions League.

De uitploeg wordt als grote favoriet gezien om door te gaan naar de kwartfinales door de bookmakers. Een zorgwekkende statistiek voor Bayern is echter dat ze 10 tegendoelpunten incasseerde in hun laatste vier uitwedstrijden.

Lazio won afgelopen weekend een belangrijke wedstrijd tegen Cagliairi met 3 -1. In de laatste 15 wedstrijden verloor Lazio Roma slechts 1 keer.

De voorspelling is dat Lazio het Bayern erg lastig zal maken.

Wedtips:
🔮 Beide teams scoren @ 1.75 bij bet365
🔮 Lazio of gelijkspel @ 2.25 bij Jacks
🔮 Gelijkspel @ 4.10 bij Jacks
🔮 Bayern wint @ 50 bij Unibet

Voorspelling Lazio – Bayern Munchen

Bayern Munchen zal op zijn hoeden zijn na een 3-0 nederlaag tegen Leverkusen. In de uitwedstrijd tegen Lazio zullen zij met een gelijkspel voldoende marge hebben om thuis de klus te klaren.

Lazio – Bayern Munchen
1 – 1

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P