fbpx
€50 gratis weddenschap

Wedtips Inter – Atletico Madrid | Champions League

Home » Wedtips » Wedtips Inter – Atletico Madrid | Champions League

1.86

Circus

3.65

Unibet

5.40

Jacks.nl

Inter – Atletico Madrid
Wedtips en voorspelling

Inter Milan, de koploper in de Serie A, heeft dit seizoen negen thuiswedstrijden gewonnen zonder een tegendoelpunt te incasseren. Die prestatie kan de ploeg herhalen tegen Atletico Madrid in de Champions League op dinsdag. Dit zijn de belangrijkste feiten:

  • Atletico speelt moeizaam in uitwedstrijden
  • 9 van de 12 thuisoverwinningen van Inter zijn zonder tegengoals

Bij de loting in december leek dit het meest competitieve duel van de laatste zestien van de Champions League. Twee maanden later is dat standpunt ongewijzigd, zij het dat Inter in die periode favoriet is geworden: ze staan nu op 1.62 om zich te kwalificeren.

Inter thuis moeilijk te verslaan

De winnende reeks van acht wedstrijden, waarin Inter dit seizoen slechts twee keer verloor, is de oorzaak van hun succes. Het team van Simone Inzaghi staat ruim bovenaan in de Serie A. Lautaro Martinez heeft voor het derde seizoen op rij de 20-doelpunten grens bereikt.

Op dinsdag nemen ze het op tegen Atletico, dat met 17 doelpunten in de groepsfase alleen door Manchester City werd overtroffen. Dit staat haaks op de reputatie van Atletico als een defensief ingesteld team, maar gezien de dreiging van Inter zullen ze waarschijnlijk terug moeten keren naar die speelstijl.

Atletico won hun groep overtuigend, maar Lazio volgde hen. De Romeinen zijn een middenmoter in de Serie A, geen kampioenen in spe of vorig seizoen finalisten in de Champions League.

De bezoekers zullen naar verwachting zonder Alvaro Morata zijn, de mede-topscorer van het toernooi met vijf doelpunten, die afgelopen weekend een knieblessure opliep.

Atletico in de problemen bij uitwedstrijden

Atletico worstelt buitenshuis. Ze hebben tenminste een reeks van drie wedstrijden zonder overwinning beëindigd door Las Palmas met 5-0 te verslaan in het Metropolitano, maar hun vorm buitenshuis blijft zorgwekkend. Terwijl ze 37 punten hebben behaald uit een mogelijke 39 thuis in La Liga, hebben ze slechts 14 op vreemde bodem verzameld. In deze competitie hebben ze slechts één van hun drie uitwedstrijden in de groepsfase gewonnen, zonder Celtic en Lazio te verslaan.

 

Wedtips Inter – Atletico Madrid

Inter wint zonder tegendoelpunten (2.55 @ Jacks.nl)
Atletico zal waarschijnlijk tevreden zijn met een minimaal verlies.

Inter wint en onder 2.5 doelpunten (3.45 @ Jacks.nl)
Beide teams verdedigen zeer goed en creëren aanvallend weinig

Correct score: 1-0 (6.25 @ Jacks)
Atletico zal waarschijnlijk tevreden zijn met een minimaal verlies.

Voorspelling Inter – Atletico Madrid

In de heenwedstrijd speelt Atletico uit en dus zal de ploeg veel inzakken en spelen op de counter. Inter zal vol voor de winst gaan maar kan zich geen tegendoelpunten veroorloven.

Inter – Atletico Madrid
1 – 0

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met ons cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P