fbpx
€50 gratis weddenschap

Wedtips Go Ahead Eagles – PSV | Eredivisie

Home » Wedtips » Wedtips Go Ahead Eagles – PSV | Eredivisie

8.50

Unibet

6.00

Unibet

PSV

1.38

Unibet

Go Ahead – PSV
Wedtips en voorspelling

PSV speelt vrijdagavond uit  tegen Go Ahead Eagles. De reden voor de vrijdagavondwedstrijd is dat PSV op woensdag de return-wedstrijd tegen Dortmund speelt. Onze wedexpert heeft drie voorspellingen gedaan voor Go Ahead – PSV.

  • PSV wint beide helften @ 1.74 bij Circus.nl
  • PSV wint en beide teams scoren @ 2.34 bij Circus.nl
  • Meer dan 3.5 doelpunten @ 2.00 bij Circus.nl

PSV Eindhoven zal vrijdagavond proberen hun voorsprong aan de top van de Eredivisiete vergroten tot 12 punten. Eerlijk gezegd maakt Go Ahead Eagles een opmerkelijk seizoen door in de Eredivisie. De gastheren eindigden de laatste twee seizoenen in de competitie respectievelijk drie en vijf plaatsen boven de degradatiezone. Maar dit seizoen staan ze op de zesde plaats met 37 punten uit 24 wedstrijden. Aangezien ze dit seizoen slechts drie van hun 12 thuiswedstrijden hebben verloren, zal het team van René Hake vertrouwen hebben in hun kansen om tegen PSV minstens een punt te pakken.

PSV is het enige team dat dit seizoen nog niet heeft verloren. Op bezoek in Deventer hopen ze deze reeks voort te zetten.

Voorspelling

Go Ahead Eagles – PSV
1 – 4

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met ons cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P