fbpx
€50 gratis weddenschap

Wedtips Go Ahead -Ajax | Eredivisie

Home » Wedtips » Wedtips Go Ahead -Ajax | Eredivisie

3.95

Jacks.nl

4.30

Jacks.nl

1.89

Circus

Go Ahead – Ajax
Wedtips en voorspelling

Ajax levert sterke prestaties in de Eredivisie, met vier overwinningen en een gelijkspel in de laatste vijf wedstrijden. Niettemin beleefde de Amsterdamse club vorige maand een pijnlijk moment, toen ze met 3-2 verloren van de amateurclub Hercules, wat mogelijk als een van de grootste teleurstellingen in hun geschiedenis wordt beschouwd.

 

Ajax bevond zich in een schijnbaar rooskleurige situatie, totdat op 21 december een donkere dag aanbrak in de KNVB-beker. Op die dag leed de club een nederlaag tegen Hercules, een team uit de 3e divisie. Ondanks het vermogen van Ajax om gemakkelijk doelpunten te maken, blijkt het evenzeer vatbaar te zijn voor tegendoelpunten.

 

Go Ahead Eagles beleeft een uitstekend seizoen en bezet momenteel de zesde positie in de Eredivisie, slechts één plek onder Ajax. Met een overwinning zouden ze zelfs voorbij de Amsterdammers kunnen klimmen op de ranglijst. Het team heeft echter zijn laatste twee thuiswedstrijden verloren, tegen respectievelijk FC Utrecht en FC Twente.

Wedtips:
🔮 Ajax wint (1.89x)
🔮 Over 3.5 goals (2.10)
🔮 Brobbey scoort (2.25)

Voorspelling Go Ahead – Ajax

Hoewel Ajax als favoriet wordt beschouwd in deze wedstrijd, valt de quotering hoger uit dan we aanvankelijk hadden verwacht.

Go Ahead – Ajax
1 – 3

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P