fbpx
€50 gratis weddenschap

Wedtips Gibraltar – Nederland

Home » Wedtips » Wedtips Gibraltar – Nederland

101

Circus

43

Jacks.nl

1.01

Circus

Wedden op Gibraltar-Nederland
Wedtips en voorspelling

Dinsdag 21 november om 20:45 staan Gibraltar en Nederland tegenover elkaar in deze EK kwalificatiewedstrijd. Wie er gaat winnen is niet spannend, de vraag is vooral hoeveel goals Oranje gaat maken.

Oranje heeft zich na de winst tegen Ierland afgelopen weekend geplaatst voor het EK 2024 in Duitsland, hoera! De uitwedstrijd tegen Gibraltar zal een zekere winst worden. Gibraltar verloor afgelopen weekend met maar liefst 14-0 (!) van Frankrijk. De verwachtingen voor een monsterzege van Oranje zullen hoog zijn, helemaal omdat het team van Ronald Koeman wil laten zien dat ze ook in staat zijn om (veel) te scoren.

We verwachten veel goals bij deze wedstrijd. Met de volgende wedtips kan je nog wat extra spanning toevoegen aan de wedstrijd.

Wedtips:
🔮 Nederland scoort meer dan 3 goals (100x)
🔮 Xavi Simons scoort van buiten de 16 (5.50)
🔮 Virgil van Dijk scoort (2.33)

Voorspelling Gibraltar – Nederland

We wachten uiteraard een simpele winst voor Oranje. 14 goals zullen het niet worden, maar een stuk of 6 goals zien we wel zitten.

Gibraltar – Nederland
0-6

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P