fbpx
€50 gratis weddenschap

Wedtips Feyenoord – RKC | Eredivisie

Home » Wedtips » Wedtips Feyenoord – RKC | Eredivisie

50

Unibet

11

Unibet

RKC

29

Jacks.nl

Feyenoord – RKC
Wedtips en voorspelling

Na de clash tegen AS Roma mag Feyenoord het deze zondag in de eigen Kuip opnemen tegen nummer 16 RKC Waalwijk. Dit zou op voorhand een simpele overwinning voor Feyenoord moeten worden gezien het enorme krachtsverschil.

Nummer 2 Feyenoord is momenteel zeven duels ongeslagen. De achterstand op koploper PSV is 10 punten, de voorsprong op FC Twente is 5 punten. Nummer 16 RKC was na acht wedstrijden zonder zege vorige week vrijdag thuis verrassend te sterk voor NEC (2-0). Eerder dit seizoen won Feyenoord met 1-2 in Waalwijk. Feyenoord mist de geblesseerde Bijlow en Trauner sowieso maar hoopt wel weer vanaf de start over topschutter Giménez te beschikken.

Voor de wedstrijd Feyenoord – RKC komen we tot de volgende wedtips:

Mats Wieffer 1 of meer schoten op doel (2.25 @ Jacks.nl)
Wieffer produceert vrijwel elke wedstrijd wel een schot, al zijn ze niet altijd op doel. Tegen RKC zal Wieffer hoogstwaarschijnlijk vaker in schotpositie komen.

Feyenoord wint (50x @ Unibet)
Nieuwe spelers van Unibet kunnen nu 50x hun inzet krijgen als Feyenoord wint. De normale odd is slechts 1.11, dus dit is een buitenkansje!

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”68952″]

Voorspelling Feyenoord – RKC

Feyenoord beschikt simpelweg over veel meer kwaliteiten dan RKC Waalwijk, wat ook tot uitdrukking zal komen in de score. We voorspellen een simpele winst voor Feyenoord.

Feyenoord – RKC
3 – 0

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.