fbpx
€50 gratis weddenschap

Wedtips Feyenoord – NEC | Eredivisie

Home » Wedtips » Wedtips Feyenoord – NEC | Eredivisie

50

TOTO

9.50

bet365

NEC

20

Unibet

Feyenoord – NEC
Wedtips en voorspelling

Na een uitgebreide winterstop begint Feyenoord eindelijk aan een nieuwe reeks wedstrijden in de Eredivisie. In hun eerste wedstrijd na de pauze staan ze tegenover NEC Nijmegen in hun eigen stadion. Op basis van het wedstrijdoverzicht lijkt het een relatief eenvoudige match; dit zijn onze prognoses.

 

Feyenoord heeft in de recente speelrondes van 2023 enige turbulentie ervaren. De ploeg werd uitgeschakeld in de Champions League en zag PSV in de Eredivisie uit het oog verliezen na een 1-2 nederlaag. In de laatste oefenwedstrijd in Marbella moest Feyenoord een 1-2 verlies incasseren tegen Mainz. Zullen ze vanaf zondag weer de controle hebben wanneer ze tegen NEC spelen?

 

In de laatste speelrondes van 2023 beleefde NEC juist hun meest succesvolle periode, met drie opeenvolgende overwinningen dankzij uitstekend voetbal.

 

Wedtips:
🔮 Feyenoord wint (50x)
🔮 Over 3.5 goals (1.83)
🔮 Gimenez meer dan 1.5 schoten op doel (1.86)

 

Voorspelling Feyenoord – NEC

Voor de Rotterdamse club zou deze wedstrijd als een haalbare kaart moeten gelden, gezien de ruime quoteringen van de bookmakers die sterk in het voordeel van Feyenoord uitvallen. In de Kuip wordt verwacht dat Feyenoord eenvoudig zal zegevieren tegen de lager geklasseerde NEC.

Feyenoord – NEC
3 – 1

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P