fbpx
€50 gratis weddenschap

Wedtips Feyenoord – AZ

Home » Wedtips » Wedtips Feyenoord – AZ

100

bet365

4.50

Circus

AZ

100

Jacks.nl

Feyenoord – AZ
Wedtips en voorspelling

Aanstaande zondagmiddag staan Feyenoord en AZ Alkmaar tegenover elkaar in wat het meest opwindende duel belooft te worden van Speelronde 12, gehouden in De Kuip.

Beide teams delen de tweede plaats in de Eredivisie-stand, met elk 26 punten na 11 speelrondes, 7 minder dan de onberispelijke koploper PSV Eindhoven.

Het is belangrijk op te merken dat AZ Alkmaar een wedstrijd minder heeft gespeeld vanwege het uitgestelde duel tegen NEC.

AZ is verrassend goed begonnen aan het Eredivisie-seizoen 2023/24 met acht overwinningen en twee gelijke spelen in de eerste tien wedstrijden.

Vorig weekend kenden ze hun eerste uitglijder, waarbij ze in de wedstrijd tegen Excelsior een gelijkmaker incasseerden in blessuretijd.

Trainer Pascal Jansen kan met name tevreden zijn over de defensieve prestaties van zijn team in dit Eredivisie-seizoen, aangezien Alkmaar in de eerste tien wedstrijden van het seizoen niet meer dan vijf doelpunten heeft geïncasseerd.

Hun verdediging staat zondag voor een grote test tegen de regerend kampioenen, die beschikken over een van de meest dodelijke aanvalslinies in de competitie, geleid door Santiago Gimenez.

Feyenoord heeft een reeks van vier opeenvolgende thuisoverwinningen in de competitie. In elk van deze vier overwinningen hebben ze minstens drie doelpunten gescoord.

Het moet gezegd worden dat de thuisprestaties van Feyenoord tot nu toe dit seizoen veel beter zijn geweest dan die op verplaatsing, en recente UEFA Champions League-wedstrijden tegen het Italiaanse Lazio kunnen dienen als het beste bewijs.

Laatste Ontmoetingen

Historisch gezien heeft Feyenoord de overhand in deze confrontatie met 31 overwinningen, 10 gelijke spelen en 14 nederlagen in de laatste 55 ontmoetingen met AZ.

Feyenoord heeft de laatste twee ontmoetingen met AZ Alkmaar gewonnen, waarbij ze in het proces vijf doelpunten hebben gescoord.

Van de laatste zes onderlinge wedstrijden tussen deze teams werd in vijf gevallen de voorspelling Over 2.5 doelpunten en Beide Teams Scoren juist.

Wedtips
🔮 Feyenoord wint (x100)
🔮 Gimenez scoort (2.10)
🔮 Over 2.5 goals (1.90)

Voorspelling Feyenoord – AZ

Feyenoord is de laatste tijd gewoon te sterk thuis, ongeacht de tegenstander. Wij verwachten dat de gastheren zullen zegevieren. Je kunt wedden op de thuisoverwinning en meer dan 2.5 doelpunten tegen 2.20 odds, terwijl het ook de moeite waard is om Santiago Gimenez te als doelpuntenmaker te zetten.

Feyenoord 2 – AZ 1

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P