fbpx
€50 gratis weddenschap

Wedtips Feyenoord – Atletico Madrid | Champions League

Home » Wedtips » Wedtips Feyenoord – Atletico Madrid | Champions League

100

Circus

3.65

Unibet

3.65

Jacks.nl

Feyenoord – Atletico Madrid
Wedtips en voorspelling

Er staat weer een verhitte Champions League-wedstrijd in de Kuip op het programma. Feyenoord ontvangt Atlético Madrid en weet gezien de stand in de poule dat er gewonnen moet worden om de kansen op overwintering in de Champions League in eigen hand te houden.

Feyenoord heeft zich na de zwaarbevochten 2-4 zege op Excelsior opgeladen voor een cruciaal duel in de Champions League. In de Kuip ontvangt de ploeg van Arne Slot dinsdagavond Atlético Madrid, de koploper van groep E. Feyenoord staat derde met zes punten uit vier wedstrijden, een punt achter achter Lazio en twee achter Atlético. Een overwinning houdt de hoop op een plek bij de laatste zestien in Europa’s elitecompetitie levend. Santiago Giménez, die dit seizoen al zestien keer scoorde in de Eredivisie, is vastberaden om ook tegen de Spaanse grootmacht zijn stempel te drukken. De Argentijnse spits heeft echter geen goede herinneringen aan de Engelse scheidsrechter Anthony Taylor, die de wedstrijd zal leiden. Taylor gaf Giménez vorig seizoen een rode kaart in de Europa League tegen AS Roma, waardoor Feyenoord met tien man verloor.

Atletico Madrid heeft zijn goede vorm in LaLiga voortgezet met een nipte zege op Mallorca. De ploeg van coach Diego Simeone won zaterdag in het Wanda Metropolitano met 1-0 dankzij een doelpunt van Antoine Griezmann. Atletico staat nu derde in de Spaanse competitie, op twee punten van koploper Real Madrid en één punt van verrassing Girona.

Wedtips:
🔮 Giménez scoort (x100 bij JACKS.NL)
🔮 Feyenoord wint (x100 bij Circus.nl)
🔮 Meer dan 8.5 schoten op doel (1.90)

Voorspelling Feyenoord – Atletico Madrid

In de wedstrijd in Wanda Metropolitano liet Feyenoord zien dat ze hun eigen spel kunnen spelen tegen de Madrilenen en veel kunnen creeëren. Met de steun van de eigen supporters verwachten we dat Feyenoord een overwinning over de streep zal trekken.

Feyenoord – Atletico Madrid
2-1

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P