fbpx
€50 gratis weddenschap

Wedtips FC Twente – PSV | Eredivisie

Home » Wedtips » Wedtips FC Twente – PSV | Eredivisie

100x

Circus

3.90

Jacks.nl

PSV

100x

Circus

FC Twente – PSV
Wedtips en voorspelling

PSV heeft een uitzonderlijk sterk seizoen tot nu toe in de Eredivisie. De eerste twaalf wedstrijden werden allemaal gewonnen en er werd al 45 keer gescoord. De komende twee wedstrijden zullen beslissend zijn voor PSV; eerst een uitwedstrijd tegen FC Twente en vervolgens een uitwedstrijd tegen Feyenoord. Zal PSV deze sterke vorm kunnen voortzetten?

PSV is tot nu toe dus onverslaanbaar in de Eredivisie, maar de echte grote uitdagingen staan nog voor de deur. Op bezoek bij FC Twente in de Grolsch Veste moet PSV laten zien dat het ook in deze lastige wedstrijd met goed voetbal de winst kan pakken. Noa Lang is op de weg terug van een blessure en zou tegen Twente eventueel speelminuten kunnen maken.

FC Twente staat momenteel derde in de competitie, achter PSV en Feyenoord. De achterstand op PSV bedraagt 9 punten, dus deze wedstrijd is een belangrijke kans voor de Tukkers om de achterstand te verkleinen en de Eredivisie spannend te houden. Thuis werd dit seizoen nog niet verloren en er werd zelfs gewonnen van Ajax en Feyenoord.

FC Twente en PSV zijn in de Eredivisie aan elkaar gewaagd. In de vorige 56 ontmoetingen won de thuisploeg 15 keer, PSV 18 keer en werd er 23 keer gelijkgespeeld. FC Twente is een sterke thuisploeg en de supporters hopen op een nieuwe overwinning.

PSV is de ploeg met de meeste kwaliteiten. We verwachten dat zij de wedstrijd zullen winnen en hun 13e overwinning op rij zullen boeken.

Als nieuwe speler bij Circus.nl kan je nu 100x je inzet krijgen voor winst van PSV óf FC Twente. Kies je favoriet, zet 1 euro in, en bij winst pak je 100 euro!

Wedtips:
🔮 PSV wint (100x bij Circus.nl)
🔮 Meer dan 10.5 schoten op doel (1.95)
🔮 PSV scoort in beide helften (2.62)

Onderlinge resultaten FC Twente – PSV

Datum Wedstrijd Uitslag
26-02-2023 PSV Eindhoven – Twente 3-1
03-09-2022 Twente – PSV Eindhoven 2-1
02-04-2022 Twente – PSV Eindhoven 3-3
30-10-2021 PSV Eindhoven – Twente 5-2
06-02-2021 PSV Eindhoven – Twente 3-0
22-11-2020 Twente – PSV Eindhoven 1-1

Voorspelling FC Twente – PSV

FC Twente liet in de laatste wedstrijd voor de interlands punten liggen thuis tegen NEC, PSV won simpel van PEC Zwolle. Gezien de sterke vorm en kwaliteiten van PSV verwachten we een overwinning voor PSV.

FC Twente – PSV
1-3

TOTO
Zeer populair

Bonus
€50

nl
TOTO
Zeer populair

Bonus
€50

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.