fbpx
€50 gratis weddenschap

Wedtips FC Twente – Feyenoord

Home » Wedtips » Wedtips FC Twente – Feyenoord

3.20

Circus

3.75

Circus

50

TOTO

FC Twente – Feyenoord
Wedtips en voorspelling

Dit aanstaande weekend staat een boeiend duel op het programma in de Eredivisie, waarin Feyenoord het zal opnemen tegen FC Twente, momenteel de nummer 4 in de competitie. Beide teams lijken op dit moment in goede vorm te verkeren en beloven een interessante wedstrijd te bieden. Hier zijn onze voorspellingen voor wat je kunt verwachten.

Twente speelde gelijk in hun laatste wedstrijd. Het team van Joseph Oosting nam het op tegen Heracles en de wedstrijd eindigde in een gelijkspel met een score van 2-2. Nu richten de mannen van Joseph Oosting zich op hun volgende tegenstanders, Feyenoord. Tegen Heracles had Twente 54% van het balbezit. Als we kijken naar hun vorige wedstrijd, dan zijn dit de statistieken voor Twente: ze deden 16 doelpogingen en gaven 14 doelpogingen weg.

Ondertussen verdiende Feyenoord 3 punten door hun laatste wedstrijd te winnen. In die wedstrijd, waarin Arne Slot’s mannen het opnamen tegen Vitesse, eindigde de score na 90 minuten in 4-0. In hun wedstrijd tegen Vitesse had Feyenoord 57% van het balbezit. Vaak kijken gokkers naar het aantal doelpogingen als een goede indicator van hoe een team presteerde. Voor Feyenoord werden in de laatste wedstrijd in totaal 23 doelpogingen genomen en gaven ze slechts 4 doelpogingen weg.

Uit de 23 eerdere ontmoetingen heeft Twente 4 wedstrijden gewonnen, terwijl Feyenoord er 12 heeft gewonnen. 7 ontmoetingen tussen hen eindigden in een gelijkspel.

Twente presteert uitstekend in thuiswedstrijden, terwijl Feyenoord het goed doet in uitwedstrijden.

Eerdere wedstrijden tussen Twente en Feyenoord hadden gemiddeld 2,83 doelpunten, en beide teams scoorden in 57% van de gevallen.

Dit seizoen in de Eredivisie heeft Twente gemiddeld 3 punten per wedstrijd behaald in thuiswedstrijden, terwijl Feyenoord 2,5 punten per wedstrijd heeft behaald in uitwedstrijden.

Dit seizoen kreeg Twente pas 2 doelpunten tegen in thuiswedstrijden.

Wedtips:
🔮 Feyenoord wint – x50 Toto (nieuwe spelers)
🔮 Minder dan 2.5 doelpunten – 2.35
🔮 Feyenoord / Feyenoord – 3.20

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P