fbpx
€50 gratis weddenschap

Wedtips FC Barcelona – Napoli

Home » Wedtips » Wedtips FC Barcelona – Napoli

1.98

Circus

3.80

bet365

4.50

Jacks.nl

FC Barcelona – Napoli
Wedtips en voorspelling

De return tussen Barcelona en Napoli in de Champions League vindt plaats in Barcelona, maar niet in Camp Nou. FC Barcelona speelt het seizoen 2023-2024 in Estadi Olímpic Lluís Companys vanwege de modernisering van Camp Nou. Onze wedexpert geeft in dit artikel 3 wedtips en een uitgebreide analyse voor deze wedstrijd.

Barcelona wint en beide teams scoren @ 3.45 Jacks
Over 2.5 doelpunten @ 1.79 Jacks
Barcelona wint en Lewandowski scoort @ 2.75 Jacks

Zonder de geblesseerde Frenkie de Jong, Gavi en Pedri neemt Barcelona het thuis op tegen Napoli. Het team uit Napels begon dit seizoen vreselijk slecht na het kampioenschap van vorig jaar. De club heeft zich redelijk herpakt en is in de laatste 5 wedstrijden ongelagen in de Serie A, al speelde ze wel drie keer gelijk.

In de heenwedstrijd waren de teams in balans qua statistieken en doelpunten. Het werd uiteindelijk een 1-1 gelijkspel. Voor Barcelona een uitslag waar zij mee konden leven nu ze in de return het thuisvoordeel hebben.

Lewandowski de Champions League hero

De perfecte man voor de wedstrijd tegen Napoli is Barcelona spits Robert Lewandowski. In zijn laatste 12 Champions League knock-out optredens scoorde hij 12 keer en gaf hij 6 assists. Wij verwachten dat de penaltynemer van Barcelona tegen Napoli weer het net zal raken.

Beide teams scoren

In de laatste 14 van de 20 wedstrijden van Barcelona scoorden beide teams. Voor Napoli is deze statistiek nog indrukwekkender: in 8 van de 10 wedstrijden scoorden zowel Napoli als de tegenstander.

FC Barcelona – Napoli

2 – 1

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met ons cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P