fbpx
€50 gratis weddenschap

Home » Wedtips » Wedtips en voorspellingen Duitsland – Nederland

nederland-duitsland

Wedtips en voorspellingen Duitsland – Nederland

Dinsdagavond om 20:45 uur wordt er in Frankfurt afgetrapt tussen Nederland en Duitsland. Het is een belangrijke test voor Nederland en Ronald Koeman om te laten zien ofwel ze over voldoende kwaliteiten beschikken om een groot voetballand te verslaan.

Odds Duitsland – Nederland

2.11

Circus

3.95

Jacks.nl

3.55

Circus

Wedden op Nederland wint van Duitsland? Krijg 300x je inzet bij winst voor Nederland!

Tips Duitsland – Nederland

Wedtip 1: Nederland wint (25% boosted odd) @ 4.43 bij Circus
Wedtip 2: Malen scoort @ 4.35 bij Unibet
Wedtip 3: Betbuilder: Beide teams scoren, Memphis scoort, Nederland of gelijk @ 6.00 bij bet365

Beide teams in vorm

Nederland won 5 uit de laatste 5 duels. De selectie van Oranje lijkt onder Ronald Koeman de draai weer te hebben gevonden in het 4-3-3 systeem. Soms wordt zelfs een verdediger als middenvelder opgesteld, waardoor er in feite 3-4-3 gespeeld wordt. Door het aanvallende voetbal zullen er voor beide partijen kansen komen, en dus waarschijnlijk veel doelpunten.

Duitsland won afgelopen weekend overtuigend van regerend Europees kampioen Frankrijk. Een indrukwekkend resultaat, al ging het om een oefenwedstrijd en hebben veel spelers van Frankrijk op dit moment ramadan, wat invloed kan hebben op hun spel.

Nederland en Duitsland lijken in ieder geval aan elkaar gewaagd, toch geven de bookmakers duidelijk voordeel aan Duitsland om deze wedstrijd te winnen met een lagere quotering.

Geen Koopmeiners bij Nederland

Helaas raakte Koopmeiners geblesseerd in de wedstrijd tegen Schotland, waardoor hij tegen Duitsland niet zal spelen. Koeman had Koopmeiners wel als starter op zijn lijst staan. Wie de geblesseerde Koopmeiners zal vervangen, is de grote vraag. Misschien mag Jurriën Timber het op 10 proberen, of schuift Xavi Simons een linie naar achteren.

De spelmakers van Duitsland

Bij Duitsland spelen twee belangrijke spelmakers op de flanken: Mussiala en Wirtz. Beide spelers zijn zeer jonge talenten en worden toch al gezien als de beste spelers in de Bundesliga en in Duitsland. De toekomst ziet er goed uit voor die Mannschaft.

Opstelling Nederland

De opstelling van het Nederlands elftal wordt minimaal 60 minuten voor de wedstrijd bekend gemaakt. De verwachtte opstelling: Verbruggen; Dumfries, De Ligt, Van Dijk, Aké, Blind; Veerman, Reijnders, Simons; Depay, Malen

BETFANS WEDTIPS

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.