fbpx
€50 gratis weddenschap

Wedtips Brighton – Ajax | Europa League

Home » Wedtips » Wedtips Brighton – Ajax | Europa League

1.35

Jacks.nl

6.15

Circus

8.15

TOTO

Ajax in het nauw tegen Brighton

Op dit moment bekleedt Ajax een teleurstellende 17e positie in de Eredivisie, waarbij ze slechts één keer hebben weten te winnen in de zeven gespeelde wedstrijden. De recente ontmoeting met Utrecht eindigde in een nederlaag, wat het einde betekende voor coach Steijn. Als reactie daarop heeft hij afscheid genomen. Als interim-oplossing is Hedwiges Maduro aangesteld om de selectie van Ajax te versterken en te verbeteren.

Ajax heeft in Europa twee gelijke spelen behaald, wat hen nog steeds een goede kans biedt om de groepsfase te overleven.

Een positief punt voor Ajax is dat Brighton ook enigszins uit vorm lijkt te zijn. In de afgelopen vijf wedstrijden hebben ze geen enkele overwinning behaald, hoewel het vermeldenswaardig is dat ze sterke tegenstanders tegenover zich hadden, waaronder Manchester City en Liverpool.

Tijdens de 2-1 nederlaag tegen Manchester City afgelopen zaterdagavond moest de coach toezien hoe sterkhouders Danny Welbeck en Solly March geblesseerd raakten.

Wedtips:
🔮 Brighton wint en beide teams scoren (1.90)
🔮 Over 3.5 doelpunten (1.93)
🔮 Ajax wint tegen SuperOdd van 50

Vermoedelijke opstelling Ajax 
Ramaj, Gaaei, Sutalo, Hato, Sosa, Taylor, Berghuis, Hlynsson, Forbs, Brobbey, Bergwijn

Waar is Brighton – Ajax te zien op TV?
De Europa League-wedstrijd tussen Ajax en Lazio is donderdagavond te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal, de aftrap is om 20:00.

Voorspelling Brighton – Ajax

Ajax bevindt zich momenteel in een lastige fase, en op papier lijkt de uitwedstrijd tegen Brighton de meest uitdagende in deze groepsfase te zijn. Om het Brighton lastig te maken, zal Ajax aanzienlijk boven hun huidige niveau moeten presteren.

Voorspelling: Brighton – Ajax 3-1

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P