fbpx
€50 gratis weddenschap

Wedtips Bodo – Ajax | Conference League

Home » Wedtips » Wedtips Bodo – Ajax | Conference League

2.36

Circus

4.20

bet365

2.70

Circus

Bodo – Ajax
Wedtips en voorspelling

Vorige week leek de 16e finale tussen Bodo/Glimt en Ajax al beslist. Ajax keek in de blessuretijd tegen een 0-2 achterstand aan, maar maakte in diezelfde blessuretijd nog gelijk. Daarmee wisten de Amsterdammers een sensationele comeback te maken. Ajax speelde niet goed, terwijl Bodo/Glimt verrassend goed speelde, ondanks hun gebrek aan wedstrijdritme.

 

Denk je dat Ajax een doelpunt maakt tegen Bodo? Registreer als nieuwe speler bij Jacks.nl en ontvang 20 keer je inleg!

 

Bodo/Glimt werd vorig seizoen kampioen in Noorwegen en won hun laatste zes thuiswedstrijden in alle competities. In de groepsfase van de Conference League wonnen de Noren thuis van Besiktas en Lugano, maar verloren ze met 0-1 van Club Brugge.

Na een sensationele wedstrijd voor de neutrale toeschouwer kunnen we in de terugwedstrijd weer veel doelpunten verwachten. In acht van de laatste dertien wedstrijden van Bodo/Glimt vielen er minstens vier doelpunten. Bij Ajax gebeurde dat in dertien van hun laatste zestien wedstrijden.

 

Wedtips Bodo Glimt – Ajax

Meer dan 3.5 doelpunten – (2.10 @ Circus.nl)
In 8/13 wedstrijden van Bodo en 13/16 van Ajax vielen 3.5 goals of meer.

Brobbey scoort – (2.55 @ Circus.nl)
De centrale verdediger van Bodo is geschorst na de rode kaart, de penaltynemer van Ajax zal kansen krijgen om te scoren.

Ajax bereikt volgende ronde – (1.99 @ Circus.nl)
Ajax heeft simpelweg meer kwaliteiten in huis dan Bodo.

Voorspelling Bodo Glimt – Ajax

Een wedstrijd met veel doelpunten en Ajax zal aan het laatste eind trekken.

Bodo Glimt – Ajax
1 – 3

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.