fbpx
€50 gratis weddenschap

Wedtips AZ – PSV | Eredivisie

Home » Wedtips » Wedtips AZ – PSV | Eredivisie

AZ

100

TOTO

3.95

Unibet

PSV

100

TOTO

AZ – PSV
Wedtips en voorspelling

PSV is momenteel op koers om het record voor de meeste opeenvolgende overwinningen in een seizoen te verbreken. Het huidige record dateert uit 1972, toen de club 19 opeenvolgende overwinningen behaalde. Met al 15 overwinningen op zak, en met de mogelijkheid om ook AZ te verslaan, lijkt het zeer waarschijnlijk dat PSV dit historische record gaat overtreffen.

AZ heeft deze week een pijnlijke nederlaag geleden. In de uitwedstrijd bij Legia werd 2-0 verloren en dus is AZ uitgeschakeld in de Conference League.

De Alkmaarders kunnen nu volledig richten op de Eredivisie maar er zal wel iets moeten veranderen. AZ won maar 2 uit de laatste 5 duels in de Eredivisie en moet nu aantreden tegen koploper PSV.

De fysieke vermoeidheid van de donderdagavondwedstrijd tegen Legia zal AZ naar verwachting nog in de benen zitten wanneer ze spelen op zondag tegen PSV. Het team van Bosz is misschien wel sterker dan ooit! Overwintering in de Champions League is afgedwongen en PSV won 15 uit 15 Eredivisie duels.

 

Wedtips:
🔮 Betbuilder: PSV wint en over 2.5 goals (2.60)
🔮 Bakayoko scoort en PSV wint (5.50)
🔮 PSV wint (100x bij Circus)
🔮 Beide teams scoren (100x bij Jacks)

 

Voorspelling AZ – PSV

In de huidige omstandigheden is PSV simpelweg een maatje te groot voor PSV. Wij verwachten dat PSV de 16e overwinning uit 16 wedstrijden zal halen.

AZ – PSV
1 – 3

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P