fbpx
€50 gratis weddenschap

Wedtips AS Roma – Feyenoord | Europa League

Home » Wedtips » Wedtips AS Roma – Feyenoord | Europa League

2.17

Circus

3.65

Unibet

3.50

Unibet

AS Roma – Feyenoord
Wedtips en voorspelling

Zal het Feyenoord eindelijk lukken om AS Roma uit te schakelen in Europa? Na eerdere mislukte pogingen heeft Feyenoord na het 1-1 gelijkspel in de Kuip nog alle kans om zich te plaatsen voor de volgende ronde.

Feyenoord won vrij moeizaam van RKC Waalijk, al had het er uiteraard veel meer moeten scoren gezien de gemiste kansen. De Rotterdammers zullen in de thuiswedstrijd tegen AS Roma het nodige vertrouwen hebben opgedaan om in te zien dat ze niet uitgeschakeld hoeven te worden tegen deze ploeg. Arne Slot zal vanaf het begin weer gebruik kunnen maken van Geertruida, Timber en Giménez die de thuiswedstrijd nog misten. Thomas Beelen zal de vervanger zijn van Trauner. De jonge verdediger speelt sterk en laat zien het niveau goed aan te kunnen.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Geertruida, Beelen, Hancko, Hartman; Wieffer, Stengs, Timber; Minteh, Gimenez, Paixão.

Wedtips AS Roma – Feyenoord

Feyenoord scoort – (50x @ Circus.nl)
Feyenoord is met 56 goals in de Eredivisie de nummer 2 meest scorende ploeg. Ook in de Champions League scoorde Feyenoord in 5 van de 6 wedstrijden. Aan kansen creëren zal het in elk geval niet liggen.

Giménez 1 of meer schoten op doel – (1.61 @ JACKS.nl)
Scoren gaat de laatste tijd wat moeizamer voor de Mexicaan, maar één schot op doel moet toch zeker lukken voor Santiago Giménez. Tegen RKC en FC Twente schoot hij 3x op doel.

Feyenoord bereikt volgende ronde – (2.32 @ TOTO)
In de thuiswedstrijd kwam Feyenoord aardig voor de dag en deed het niet onder voor AS Roma. Het zal spannend worden, maar deze odd vinden we zeker value hebben.

Voorspelling AS Roma – Feyenoord

Kansen zal Feyenoord zeker krijgen op bezoek bij AS Roma, daar schort het de laatste weken zeker niet aan. Roma is zeker geen wonderploeg, en wij hebben er vertrouwen in dat Feyenoord de volgende ronde zal bereiken.

AS Roma – Feyenoord
1 – 2

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met ons cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P