fbpx
€50 gratis weddenschap

Wedtips Ajax – PEC | Eredivisie

Home » Wedtips » Wedtips Ajax – PEC | Eredivisie

1.30

bet365

6.50

Unibet

11.00

Jacks.nl

Ajax – PEC Zwolle
Wedtips en voorspelling

Ajax heeft dit seizoen eindelijk een positieve stap gezet door zich te kwalificeren voor Europees voetbal. Met een overwinning van 3-1 op AEK Athene heeft Ajax zich verzekerd van een plek in de Conference League na de winterstop. Hier zijn de laatste wedtips voor de komende wedstrijd tegen PEC.


Ajax vertoont de laatste tijd een uitstekende vorm en bevindt zich nu op de vijfde plaats in de Eredivisie. In het afgelopen weekend werd Sparta verslagen en ook AEK Athene moest eraan geloven in de Europa League. Akpom toont topvorm bij Ajax en lijkt zich volledig op zijn plek te voelen sinds de aanstelling van Van ‘t Schip.

 

PEC kende een redelijke start van dit seizoen, maar wist slechts één keer te winnen in de laatste vijf wedstrijden. In Almelo leidde dit tot het vertrek van de hoofdtrainer, maar in Zwolle blijft Johnny Jansen de touwtjes in handen houden. Het is pech voor PEC dat ze nu de strijd met Ajax aangaan, juist op het moment dat de Amsterdammers weer in vorm zijn.

Wedtips:
🔮 Akpom scoort (1.89)
🔮 Ajax scoort in beide helften (2.00)
🔮 PEC scoort (50x bij Circus)

 

Voorspelling Ajax – PEC

Op basis van de prestaties in de laatste 5 wedstrijden lijkt dit voor Ajax een eenvoudige opgave, zeker gezien het voordeel van het spelen in de Johan Cruijff Arena.

Ajax – Pec
3 – 1

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P