fbpx
€50 gratis weddenschap

Wedtips Ajax – Fortuna Sittard | Eredivisie

Home » Wedtips » Wedtips Ajax – Fortuna Sittard | Eredivisie

1.50

bet365

5.00

Circus

6.50

Jacks.nl

Ajax-Fortuna
Wedtips en voorspelling

Na een verdienstelijke 0-0 tegen Aston Villa in de Conference League neemt Ajax het zondagmiddag thuis op tegen de nummer 11 van de Eredivisie, Fortuna Sittard.

In de wedstrijd in Sittard eerder dit seizoen kwam Ajax niet verder dan 0-0. Van de 25 keer dat Ajax thuis speelde werd 23 keer gewonnen en slechts 1 keer verloren. Ajax won de laatste 7 edities, waarin het in elk duel minimaal 4 keer (!) scoorde. Fortuna won de laatste twee wedstrijden in de Eredivisie. Vorige week werd met liefst 5-2 gewonnen van Excelsior waarbij Kaj Sierhuis (oud-Ajax) 3 keer scoorde.

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”68976″]
[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”68976″]

Voor de wedstrijd Ajax – Fortuna komen we tot de volgende wedtips:

Minder dan 25.5 schoten (1.80 @ Jacks.nl)
Met de nieuwe speelwijze van Ajax zullen ze iets compacter spelen en minder kansen weggeven (en creëren).Tegen FC Utrecht waren er bijvoorbeeld in totaal 20 schoten.

Ajax wint -1 (2.25 @ Bet365)
Voor een thuiswedstrijd van Ajax is dit een zeer interessante odd. De normale odd voor winst van Ajax ligt rond de 1.50, met een handicap van -1 schiet de odd naar 2.25.

Voorspelling Ajax – Fortuna

Ajax lijkt wat constanter de laatste weken en presteerde tegen FC Utrecht en Aston Villa aardig goed. We verwachten een overwinning voor Ajax.

Ajax – Fortuna
3 – 1

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.