fbpx
€50 gratis weddenschap

Wedden op Vitesse – PEC Zwolle | Eredivisie

Home » Wedtips » Wedden op Vitesse – PEC Zwolle | Eredivisie

2.16

Circus

3.75

Unibet

3.50

Jacks.nl

Vitesse-PEC Zwolle
Wedtips en voorspelling

De tiende speelronde van de Eredivsie trapt op vrijdag af met Vitesse-PEC Zwolle. Gezien de odds is er geen duidelijke favoriet en kan het een spannende wedstrijd worden.

Vitesse is (wederom) aan een teleurstellend seizoen bezig en staat op de 14e plaats met 7 punten uit 9 wedstrijden. Vooral thuis is het droevig in Arnhem; 1 punt uit 4 wedstrijden. PEC Zwolle doet het voorlopig naar verwachting met 10 punten uit 9 wedstrijden, goed voor een 9e positie. Afgelopen weekend werd na lange tijd weer eens gewonnen; 2-4 winst tegen Excelsior.

Vitesse won de derby tegen NEC, maar verder is het kommer en kwel. Philip Cocu weet nog geen geheel te smeden van de eenlingen bij Vitesse. Lichtpuntje is aanvoerder Marco van Ginkel die een constant niveau behaalt.

PEC Zwolle zal zeker mogelijkheden ruiken om met een goed resultaat te vertrekken uit Arnhem. 2 van de 4 uitwedstrijden werden gewonnen door de ploeg van Johnny Jansen. Door een blessure van Ferdy Druijff zal topscorer Tolis Vellios weer de aanvalsleider van de Zwollenaren zijn.

Wedtips:

🔮 PEC Zwolle scoort eerste goal (2.14)
🔮 Beide teams scoren (1.70)
🔮 Vellios 1 of meer schoten op doel (2.45)

Bij bookmaker Circus.nl krijg je nu 50x je inzet als PEC Zwolle scoort! Check deze actie hier.

Voorspelling Vitesse PEC Zwolle

De huidige vorm van Vitesse in de eigen Gelredome belooft weinig goeds voor de thuisploeg. PEC Zwolle heeft vertrouwen getankt na een goede tweede helft in de uitwedstrijd tegen Excelsior.

Voorspelling: Vitesse-PEC Zwolle 1-2

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P