fbpx
€50 gratis weddenschap

Wedden op Sparta Rotterdam – RKC Waalwijk

Home » Wedtips » Wedden op Sparta Rotterdam – RKC Waalwijk

1.83

Circus

3.9

Unibet

4.75

bet365

Sparta Rotterdam – RKC Waalwijk
Wedtips en voorspelling

In de tiende speelronde van de Eredivisie staat er een thuiswedstrijd gepland voor Sparta Rotterdam tegen RKC Waalwijk. Beide teams hebben een solide start van het seizoen achter de rug, wat leidt tot hoge verwachtingen voor deze ontmoeting.


Sparta Rotterdam staat momenteel op de zevende plaats in de competitie met een totaal van 12 punten. Ze hebben een opmerkelijk evenwichtige prestatie neergezet met 3 overwinningen, 3 gelijke spelen en 3 nederlagen. Thuis heeft Sparta Rotterdam tot nu toe slechts één overwinning behaald, een 1-0 zege tegen Vitesse.


Aan de andere kant heeft RKC Waalwijk slechts één overwinning in uitwedstrijden behaald en heeft op dit moment 9 punten verzameld uit 8 wedstrijden, met nog een inhaalwedstrijd tegen Ajax in het vooruitzicht.

Aan de zijde van Sparta Rotterdam heeft Nick Olij de schijnwerpers op zich gericht. Deze doelman uit Rotterdam heeft een indrukwekkend gemiddelde van 7.57 per wedstrijd, wat het hoogste is in het team.

Bij RKC Waalwijk staat Yassin Oukili in de schijnwerpers. Deze Marokkaanse middenvelder heeft al 3 doelpunten op zijn naam staan en valt op door zijn sterke kopduels, mede dankzij zijn lengte van 1.95 meter.

Wedtips:
🔮 Sparta Rotterdam wint (1.84)
🔮 Yassin Oukili over 0.5 schoten op doel (2.90)
🔮 Beide teams scoren (1.65)

Voorspelling Sparta Rotterdam – RKC Waalwijk

Ondanks dat beide teams in goede vorm verkeren en weinig verliespartijen kennen, lijkt het thuisvoordeel Sparta Rotterdam de nodige kracht te geven om deze wedstrijd te winnen.

Sparta Rotterdam – RKC Waalwijk 2-1

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.