fbpx
€50 gratis weddenschap

Wedden op Spakenburg – Helmond Sport

Home » Wedtips » Wedden op Spakenburg – Helmond Sport

2.60

Circus

3.70

Circus

2.39

Circus

Spakenburg – Helmond Sport
Wedtips en voorspelling

Het belooft een spannende bekerwedstrijd te worden tussen de amateurclub Spakenburg en Helmond Sport. Kunnen ze, net als vorig jaar, de verrassing in de bekercompetitie waarmaken?

In de Betnation Divisie bevindt Spakenburg zich op een uitstekende eerste plaats in de tweede divisie. De verwachtingen voor de thuiswedstrijd zijn positief wat betreft het behalen van een overwinning tegen Helmond Sport. Helmond Sport doet het redelijk goed en staat momenteel negende in de eerste divisie.

Spakenburg heeft indrukwekkend zijn laatste 8 wedstrijden gewonnen in de tweede divisie. Helmond Sport mag eveneens trots zijn op hun recente prestatie, want zij hebben de afgelopen 5 wedstrijden niet verloren.

 

Voorspelling Spakenburg – Helmond Sport

Na een succesvolle bekerperiode vorig jaar heeft Spakenburg besloten zich nu volledig te concentreren op de komende thuiswedstrijd tegen Helmond Sport. Hoewel ze mogelijk niet als favoriet worden beschouwd, zijn wij van mening dat Spakenburg de wedstrijd zal winnen.

Spakenburg – Helmond Sport
2 – 1

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P