fbpx
€50 gratis weddenschap

Wedden op sc Heerenveen – Heracles Almelo

Home » Wedtips » Wedden op sc Heerenveen – Heracles Almelo

2.10

Unibet

3.85

Circus

3.5

bet365

sc Heerenveen – Heracles
Wedtips en voorspelling

Op de tiende speeldag van de Eredivisie staat er een thuiswedstrijd voor SC Heerenveen tegen Heracles Almelo op het programma. De bookmakers geven Heerenveen de voorkeur als favoriet in deze ontmoeting. Kunnen ze hun reeks slechte prestaties verbreken?

Heerenveen begon het seizoen met veelbelovende successen, maar na twee opeenvolgende overwinningen zijn ze al een tijdje verstoken gebleven van zegevierende momenten. Deze aanstaande wedstrijd biedt hen een gouden kans om weer drie punten aan hun totaal toe te voegen.

Heracles heeft tot nu toe negen wedstrijden gespeeld en hun prestaties zijn opvallend in evenwicht: drie overwinningen, drie gelijke spelen en drie nederlagen. In hun uitwedstrijden is Heracles er nog niet in geslaagd om als winnaar van het veld te stappen.

Heracles toonde afgelopen weekend een indrukwekkende veerkracht door van een 0-2 achterstand terug te komen en gelijk te spelen tegen FC Twente. In schril contrast hiermee leed Heerenveen een kansloze nederlaag tegen AZ Alkmaar, waarbij ze met 3-0 werden verslagen.

Wedtips:
🔮 Resultaat – Dubbele kans X2 – 1.81
🔮 Beide teams scoren (1.56)
🔮 Eerste helft en eindstand gelijkspel (6.25)

Voorspelling sc Heerenveen – Heracles

Gezien de recente prestaties van Heracles, belooft de aanstaande wedstrijd een uitdaging te worden voor Heerenveen. Toch kan het thuisvoordeel voor Heerenveen de balans in evenwicht brengen, wat suggereert dat de wedstrijd een zeer gelijkopgaande strijd zal worden.

Voorspelling: Heerenveen – Heracles 1-1

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met ons cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P