fbpx
€50 gratis weddenschap

Wedden op PSG-AC Milan | Champions League

Home » Wedtips » Wedden op PSG-AC Milan | Champions League

PSG

1.79

Circus

4.00

Circus

4.80

Jacks.nl

PSG-AC Milan
Strijd in de poule des doods

In de ‘Poule des Doods’ van de UEFA Champions League van dit seizoen ontmoeten Paris Saint-Germain en AC Milan elkaar in het Parc des Princes voor de derde speelronde van de groepsfase. Een van hen komt een stap dichter bij de knock-outfase met een overwinning. 

PSG wil zich herstellen van de nederlaag in de vorige wedstrijd tegen Newcastle United, die hun kwetsbaarheden overduidelijk blootlegde. Het vele balbezit van de Franse club hebben niet geleid tot succes. Tegen AC Milan willen ze voorkomen dat ze voor het eerst sinds 2004 twee groepswedstrijden op rij verliezen. Ondertussen hebben ze twee competitiewedstrijden op rij gewonnen na hun nederlaag tegen Newcastle.

 

AC Milan daarentegen heeft dit seizoen moeite om te scoren in de Champions League. In de twee groepswedstrijden tot nu toe hebben ze nul doelpunten gescoord. Maar tegelijkertijd hebben ze ook geen doelpunten tegen gekregen, wat wijst op een solide verdediging. Historisch gezien is Milan sterk tegen Franse teams en een uitdagende tegenstander. De Rossoneri verloren afgelopen weekend tegen rivaal Juventus in de Serie A.

Wedstrijdfeiten

  • PSG is ongeslagen in de laatste 3 wedstrijden tegen Italiaanse teams

  • AC Milan heeft in 16 Champions League-wedstrijden tegen Franse teams slechts drie keer verloren.

Wedtip PSG-AC Milan

Paris Saint-Germain en AC Milan gaan met evenveel vertrouwen het Champions League-duel in het Parc des Princes in. Beide teams hebben slechts één nederlaag in hun laatste vijf wedstrijden geleden. PSG heeft zijn laatste twee Ligue 1-wedstrijden gewonnen, terwijl Milan na drie opeenvolgende clean sheets thuis verloor van Juventus. Er wordt een close potje verwacht in Parijs, maar de thuisploeg is misschien wel de favoriet. PSG heeft een betere selectie en meer ervaring in de Champions League.

Voorspelling: PSG-AC Milan 2-1

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P