fbpx
€50 gratis weddenschap

Wedden op PEC Zwolle – Fortuna Sittard | Eredivisie

Home » Wedtips » Wedden op PEC Zwolle – Fortuna Sittard | Eredivisie

50

Circus

3.75

Circus

3.2

bet365

PEC Zwolle – Fortuna Sittard
Wedtips en voorspelling

Zondagmiddag 14:30 staat de wedstrijd tussen twee huidige middenmoters op het programma; PEC Zwolle-Fortuna. Beide ploegen hebben de winst nodig om niet weg te zakken richting degradatiezone.

PEC Zwolle zette zichzelf volledig voor schut door in de KNVB Beker met 1-0 te verliezen tegen de amateurs van AFC. Vanwege het vertoonde spel dit seizoen was de kritiek op trainer Johnny Jansen al niet mals, maar dat zal alleen maar zijn toegenomen. Een overwinning is broodnodig voor de Zwollenaren.

Fortuna Sittard ging wel door naar de volgende ronde van de beker, zij het met moeite. De amateurs van Sparta Nijkerk werden met 0-1 verslagen. Fortuna staat op een 11e positie met 10 punten uit 10 wedstrijden, een puntje minder dan PEC Zwolle.

Fortuna won hun laatste uitwedstrijd in maart van dit jaar, 1-2 bij FC Utrecht. De wedstrijden daarna leverden allemaal geen overwinning op. PEC Zwolle won thuis slechts 1 van de 5 wedstrijden dit seizoen. Van Sparta, AZ en Feyenoord werd verloren.

Nieuwe spelers bij Circus.nl krijgen 50x hun inzet als ze gaan voor een overwinning van PEC Zwolle. Claim deze actie hier.

Wedtips:
🔮 Vellios 1 of meer schoten op doel (2.04)
🔮 PEC Zwolle wint (2.30)

Voorspelling PEC Zwolle – Fortuna Sittard

PEC Zwolle zal zich willen revancheren van de nederlaag in de beker. In wedstrijden tegen concurrenten (FC Utrecht, Almere City, Excelsior) pakte PEC steeds de winst. Mede gezien de vorm in uitwedstrijden van Fortuna verwachten we een overwinning voor PEC Zwolle.

PEC Zwolle – Fortuna Sittard
2-0

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P