fbpx
€50 gratis weddenschap

Wedden op Manchester United – Manchester City

Home » Wedtips » Wedden op Manchester United – Manchester City

5.40

Unibet

4.00

LeoVegas

1.70

Circus

Manchester United – Manchester City
Wedtips en voorspelling

Dit weekend staat de Manchester-derby in de Premier League op het programma, waarbij Manchester United het opneemt tegen Manchester City. Zal Ten Hag erin zal slagen om drie cruciale punten op Old Trafford te behouden?

De thuisploeg, Manchester United, wordt inderdaad beschouwd als de underdog met een quotering van 5.40 bij Unibet. Het is echter opmerkelijk dat Manchester City het vaak lastig heeft op Old Trafford, aangezien ze de laatste wedstrijd met 2-1 van United verloren.

Hoewel Manchester United zijn laatste drie wedstrijden heeft gewonnen, is het opvallend dat deze overwinningen telkens nipt waren, met slechts één doelpunt verschil. Aan de andere kant verloor Manchester City met 1-0 van Arsenal in hun laatste uitwedstrijd. Deze recente resultaten benadrukken de spanning en onvoorspelbaarheid van de aanstaande Manchester-derby in de Premier League.

Wedtips Manchester United – Manchester City

Tip 1: Dubbele kans 1X – 2.40
Tip 2: Beide teams scoren – 1.73
Tip 3: Mc Tominay scoort – 10.50

Voorspelling Manchester United – Manchester City

Het lijkt erop dat voor zowel Manchester United als Manchester City dit een lastige wedstrijd zal worden. Ondanks dat de bookmakers Manchester City als favoriet beschouwen, verwachten wij dat het niet zo eenvoudig zal zijn. Daarom gaan wij voor de volgende voorspelling:

Manchester United – Manchester City
1 – 1

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.