fbpx
€50 gratis weddenschap

Wedden op Lens – PSV | Champions League

Home » Wedtips » Wedden op Lens – PSV | Champions League

2.48

Jacks.nl

3.65

Circus

PSV

50

TOTO

Lens-PSV
Must win voor PSV

Dinsdag gaat de koploper van de Eredivisie op bezoek bij de nummer 15 van de Ligue 1, Lens. Als PSV wil overwinteren is een goed resultaat noodzakelijk voor de Eindhovenaren.

Na 9 wedstrijden in de Eredivisie is PSV nog foutloos; 9 overwinningen. Afgelopen zaterdag werd simepl thuis gewonnen van Fortuna Sittard met 3-1. Peter Bosz weet echter ook dat de Champions League andere dingen eist van zijn ploeg. Na 2 wedstrijden staat PSV op 1 punt en om niet nu al achter de feiten aan te lopen is een overwinning eigenlijk nodig voor PSV op bezoek bij Lens. Volgens de bookmakers is dit niet onmogelijk, al is PSV niet de favoriet. De odd voor winst van PSV is 2.95.

Lens staat al op 4 punten in de Champions League na de knappe 2-1 zege op Arsenal. In de competitie gaat het de Fransen een stuk minder af. Na de 0-0 van afgelopen weekend op bezoek bij Le Havre staat Lens op een 15e positie met 9 punten uit 9 wedstrijden. Voor Lens is de Champions League dus een welkome afleiding voor de matige prestaties in de Ligue 1.

Wedstrijdfeiten:

  • Lens scoorde slechts 8 keer in 9 wedstrijden in de Ligue 1
  • De laatste uit-overwinning van PSV in het hoofdtoernooi van de Champions League dateert uit 2007 (0-1 tegen CSKA Moskou)
  • PSV en Lens ontmoetten elkaar nooit eerder

Waar is Lens-PSV te zien op TV?

De Champions League-wedstrijd tussen Lens en PSV is dinsdagavond  te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal, de aftrap is om 21:00.

Wedtips Lens-PSV

PSV verkeert in uitstekende vorm en weet dat het een resultaat moet halen in deze wedstrijd tegen Lens. De Fransen wonnen de vorige speelronde van Arsenal, dus PSV is gewaarschuwd. Desondanks denken wij dat PSV hier met de 3 punten vandoor zal gaan.
Als nieuwe speler bij TOTO.nl krijg je dan zelfs 50x je inzet voor winst van PSV!

Voorspelling: Lens-PSV 1-2

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met ons cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P