fbpx
€50 gratis weddenschap

Wedden op Galatasaray – Manchester United | Champions League

Home » Wedtips » Wedden op Galatasaray – Manchester United | Champions League

2.70

Jacks.nl

3.80

Jacks.nl

2.63

Unibet

Wedden op Galatasaray – Manchester United
Wedtips en voorspelling

Dit is ongetwijfeld de belangrijkste wedstrijd in Groep A tot nu toe. Gastheer Galatasaray staat op de derde plaats met vier punten uit vier wedstrijden, Manchester United staat laatste met slechts 3 punten.

Manchester United staat onderaan in Groep A van de Champions League en reist naar Galatasaray, dat op de derde plaats staat. De ‘Red Devils’ hebben een punt achterstand op hun tegenstanders en FC Kopenhagen, die tweede staan. Hun enige tot nu toe verdiende punten kwamen in een 1-0 thuisoverwinning op de Denen. Hun andere drie wedstrijden hebben ze dus allemaal verloren. Een verlies in Turkije zou betekenen dat ze zich niet meer kunnen kwalificeren voor de knock-outfase. Ze zouden zelfs de overstap naar de Europa League mislopen als Kopenhagen op de een of andere manier zou winnen van Bayern. Zondag versloegen ze Everton met 3-0 uit en een herhaling van die prestatie is wat ze nodig zullen hebben in Turkije. De overwinning op Goodison Park was de vierde die ze hebben gehad in hun laatste vijf uitwedstrijden, een aardige vorm dus.

Galatasaray staat op doelsaldo achter nummer 2 FC Kopenhagen . Hun laatste groepswedstrijd is uit tegen Kopenhagen en ook zij zullen hopen dat de Denen deze week verliezen in Duitsland. De Turken hebben vier punten uit evenveel groepswedstrijden. Hun enige overwinning was de 3-2 zege op Old Trafford. Thuis verloren ze met 3-1 van Bayern en speelden ze 2-2 gelijk tegen Kopenhagen, nadat ze met 2-0 achter stonden. Zaterdag versloegen ze Alanyaspor thuis in de Turkse Super Lig en staan ze nu tweede in de competitie. Dat was een welkome overwinning na twee opeenvolgende nederlagen. De thuisvorm heeft slechts één verlies (tegen Bayern München) opgeleverd in hun laatste 16 wedstrijden.

Wedtips:
🔮 Meer dan 9.5 schoten op doel (2.05)
🔮 Gala wint één van beide helften (1.80)
🔮 Gelijkspel (3.80)

Voorspelling Galatasaray – Man United

Voor beide ploegen is dit een allesbepalende wedstrijd in de Champions League. Galatarsay weet hoe ze moeten winnen van United, getuige de eerdere wedstrijd (2-3). De ploeg van Ten Hag is echter in een betere vorm dan toen en zal zich niet makkelijk gewonnen geven.

Galatasaray-Man United
1-1

TOTO
Zeer populair

Bonus
€50

nl
TOTO
Zeer populair

Bonus
€50

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.