fbpx
€50 gratis weddenschap

Wedden op Galatasaray-Bayern München | Champions League

Home » Wedtips » Wedden op Galatasaray-Bayern München | Champions League

7.00

bet365

5.40

Unibet

1.47

Unibet

Galatasaray-Bayern München
Voorspelling en wedtips

Galatasaray en Bayern München zijn dit seizoen zowel nationaal als Europees gezien nog ongeslagen. Welke ploeg zal dit voort kunnen zetten en een grote stap naar overwintering zetten?

Galatasaray en Bayern München zullen hun ongeslagen status op de proef stellen wanneer de twee teams elkaar ontmoeten. Beide teams zijn inmiddels favoriet om te overwinteren in de Champions League, voor FC Kopenhagen en Manchester United. Galatasaray heeft hoge moraal voor deze wedstrijd na hun 2-1 derby-overwinning op Besiktas afgelopen zaterdag. Gala staat 2e in de competitie met 8 overwinningen en 1 gelijkspel.

Bayern behaalde afgelopen zaterdag hun derde opeenvolgende overwinning toen ze Mainz met 3-1 versloegen in een uitwedstrijd. Het team van Thomas Tuchel heeft sinds de 3-0 nederlaag in de Super Cup tegen RB Leipzig in augustus geen nederlaag meer geleden. Topspits Harry Kane is dé man bij de Duitsers dit seizoen en scoorde ook afgelopen weekend weer.

Wedstrijdfeiten

  • Galatasaray heeft gescoord in elk van hun laatste 13 wedstrijden in alle competities
  • In zeven van de laatste 10 wedstrijden van Bayern München hebben beide teams gescoord
  • Mauro Icardi heeft 14 doelpunten gemaakt in zijn laatste 13 optredens

Wedtips Galatasaray-Bayern München

Beide ploegen zijn in goede vorm en zullen goed voor de dag komen in deze wedstrijd. Bayern zal wellicht genoegen nemen met een gelijkspel in deze lastige uitwedstrijd, een resultaat waar Galatasaray waarschijnlijk ook wel mee kan leven.

Voorspelling: Galatasaray-Bayern München 1-1

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P