fbpx
€50 gratis weddenschap

Wedden op Fortuna Sittard – FC Utrecht | Eredivisie

Home » Wedtips » Wedden op Fortuna Sittard – FC Utrecht | Eredivisie

2.50

Unibet

3.85

Jacks.nl

2.80

Circus

Fortuna Sittard – FC Utrecht
Wedtips en voorspelling

In Sittard ontvangt nummer 12 Fortuna de nummer 16 van de Eredivisie, FC Utrecht. Fortuna begon nog goed aan het seizoen, maar heeft nu al 4x op rij verloren. FC Utrecht daarentegen pakte vorige week eindelijk weer eens de winst, en wel tegen Ajax.

Na 4 nederlagen op rij hoopt Fortuna Sittard weer eens een overwinning te boeken. De bookmakers zien de thuisploeg als lichte favoriet met een odd van 2.50. Fortuna heeft thuis twee keer gewonnen, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren in vier Eredivisie-wedstrijden dit seizoen.

FC Utrecht behaalde een spectaculaire 4-3 overwinning op Ajax vorige week, dus met het vertrouwen zal het wel goed zitten. Kwalitatief gezien zouden de mannen van Ron Jans hier met een goed resultaat moeten kunnen vertrekken. Wel mist FC Utrecht nog steeds Nick Viergever, die zijn tweede duel schorsing uitzit.

Fortuna Sittard kan beter niet naar de geschiedenisboeken kijken om meer vertrouwen op te doen voor deze wedstrijd. In 17 wedstrijden tegen FC Utrecht heeft het slechts 3 keer gewonnen en 5 gelijke spelen. In de laatste zes wedstrijden hebben beide teams 2 keer gewonnen, en ook deze wedstrijd zal een close wedstrijd worden.

Wedtips:

🔮 Minder dan 26.5 schoten (1.90)
🔮 Gelijkspel bij rust (2.45)

Voorspelling Fortuna Sittard – FC Utrecht

Op voorhand is er geen echte favoriet deze wedstrijd, iets wat de bookmakers ook inzien. Fortuna is thuis aardig sterk, maar FC Utrecht presteerde prima tegen Ajax. We zien deze wedstrijd in een gelijkspel eindigen.

Fortuna Sittard – FC Utrecht
1-1

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P