fbpx
€50 gratis weddenschap

Wedden op FC Volendam – Excelsior | Eredivisie

Home » Wedtips » Wedden op FC Volendam – Excelsior | Eredivisie

2.95

Unibet

3.95

TOTO

2.43

Circus

FC Volendam – Excelsior
Wedtips en voorspelling

Deze wedstrijd klinkt voor velen als een wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie, maar dit seizoen wordt hij gewoon in de Eredivisie gespeeld.

Thuisploeg Volendam staat op de laatste plaats in de Eredivisie met 4 punten uit 8 wedstrijden. Excelsior doet het een stuk beter met 13 punten, goed voor een 6e plaats. FC Volendam verloor vorige week uit bij RKC, de winnende 2-1 werd pas in blessuretijd gescoord. Excelsior stond vorige week met 1-0 voor thuis tegen PEC Zwolle, maar ging uiteindelijk toch met 2-4 onderuit.

Deze wedstrijd werd in de Eredivisie 6x vaker gespeeld, beide ploegen wonnen 3 keer. Na vier uitwedstrijden heeft Excelsior in uitwedstrijden al meer punten behaald dan in het complete vorige seizoen (7 dit seizoen, 6 vorig seizoen).

Voorspelling FC Volendam – Excelsior

Een lastig te voorspellen wedstrijd! FC Volendam heeft hun behaalde punten alleen in thuiswedstrijden behaald, Excelsior is buitenshuis aardig sterk. Voor Volendam is deze wedstrijd eigenlijk een must-win, maar wij verwachten een gelijkspelletje.

FC Volendam – Excelsior
2-2

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P