fbpx
€50 gratis weddenschap

Wedden op FC Kopenhagen – Manchester United | Champions League

Home » Wedtips » Wedden op FC Kopenhagen – Manchester United | Champions League

4.75

bet365

4.00

Circus

1.79

Jacks.nl

Wedden op FC Kopenhagen – Manchester United
Wedtips en voorspelling

In deze groep van de Champions League kan het nog een lastige strijd worden. Bayern München leidt de groep met een maximale score van negen punten, maar de volgende drie teams zitten erg dicht bij elkaar en hopen allemaal door te gaan naar de volgende fase. Tot nu toe heeft FC Kopenhagen slechts één punt behaald, maar Manchester en Galatasaray hebben slechts twee en drie punten voorsprong, dus de situatie kan snel veranderen.

FC Kopenhagen heeft het wat moeilijk in de Champions League, maar ze presteren goed in de Deense nationale competitie. Ze staan bovenaan de ranglijst met 32 punten uit 14 wedstrijden. FC Kopenhagen heeft de laatste drie wedstrijden op rij in alle competities gewonnen. Afgelopen weekend wonnen ze met 4-2 uit tegen Randers. De gasten benutten de meeste van hun goede kansen om te scoren en behaalden zo weer een overwinning, wat hen veel vertrouwen zal geven voor de wedstrijd tegen Manchester United.

Manchester United heeft dit seizoen grote problemen. Ze werden verwacht tot de beste teams in de Premier League te behoren, maar in plaats daarvan staan ze nu al negen punten achter op de koploper, Manchester City. Manchester United heeft twee van de laatste drie wedstrijden verloren. Afgelopen weekend wonnen ze met 1-0 uit tegen Fulham. Manchester United maakte ook in die wedstrijd geen geweldige indruk, maar slaagde er toch in om alle drie de punten mee naar huis te nemen. We zullen zien of dat genoeg is om Manchester United wat vertrouwen te geven voor de wedstrijd tegen FC Kopenhagen.

Wedtips:
🔮 Kopenhagen of draw (2.07)
🔮 Beide teams scoren ja (1.76)
🔮 Kopenhagen / gelijkspel (14.00)

Voorspelling Kopenhagen – United

Manchester United bevindt zich in een aanzienlijke vormcrisis, en in de heenwedstrijd hadden ze het moeilijk tegen Kopenhagen, waar ze thuis maar net ontsnapten. Ik verwacht dat United in Kopenhagen geen overwinning zal behalen.

Kopenhagen 1 – United 1

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P