fbpx
€50 gratis weddenschap

Wedden op Dortmund – Newcastle | Champions League

Home » Wedtips » Wedden op Dortmund – Newcastle | Champions League

2.70

bet365

3.70

Circus

2.65

Unibet

Wedden op Dortmund – Newcastle
Wedtips en voorspelling

Dortmund heet Newcastle welkom in het SIGNAL IDUNA PARK voor wat een zeer intrigerende wedstrijd in de groepsfase van de Champions League belooft te worden.

Bij deze cruciale wedstrijd staan Dortmund en Newcastle gelijk met vier punten, twee punten achter koploper PSG en twee punten voor op AC Milan. Daarom beseffen beide teams hoe belangrijk het is om een positief resultaat te behalen in het SIGNAL IDUNA PARK.

Toch hebben beide teams contrasterende resultaten in hun nationale competities behaald voorafgaand aan dit cruciale Champions League duel.

In de Bundesliga leed Dortmund een desastreuze 4-0 nederlaag tegen oude rivalen Bayern München, terwijl Newcastle een grote overwinning behaalde tegen Arsenal.

Hoewel BVB het goed deed voordat ze zaterdag werden verslagen door de Beieren, lijkt het team van Edin Terzic enigszins uit vorm en mist het de vorm die hen zo dichtbij bracht om hun eerste Bundesliga-titel in meer dan een decennium te winnen.

Het thuisformulier van Dortmund was vorig seizoen de hoeksteen van hun succes, maar ze hebben moeite om hun doelpunten te vinden in SIGNAL IDUNA PARK tijdens deze campagne. In vijf van hun laatste zes thuiswedstrijden slaagden de mannen van Terzic er niet in om meer dan één doelpunt te scoren. Hoewel vier schone lakens ervoor zorgden dat Dortmund vier van die wedstrijden won, kan een gebrek aan scherpte voorin dit seizoen hun ondergang betekenen.

Daarentegen reist Newcastle met goede moed af na een week waarin ze Man Utd met 3-0 versloegen op Old Trafford in de League Cup, gevolgd door een smalle maar belangrijke 1-0 overwinning in de Premier League tegen Arsenal op zaterdag.

Het team van Eddie Howe in topvorm heeft nu nog maar één van hun laatste 5 wedstrijden verloren.

 

Wedtips:
🔮 Newcastle wint (2.75)
🔮 Minder dan 2.5 goals (2.12)
🔮 Gelijkspel / Newcastle (6.50)

Voorspelling Dortmund – Newcastle

Newcastle verkeert in topvorm en heeft de laatste twee wedstrijden gewonnen tegen grote namen als Arsenal en Manchester United. Dortmund daarentegen kreeg een flinke nederlaag te verwerken van Bayern München. We verwachten dat Newcastle met een nipte overwinning zal eindigen.

Dortmund – Newcastle
0 – 1

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.