fbpx
€50 gratis weddenschap

Wedden op Cyprus – Spanje

Home » Wedtips » Wedden op Cyprus – Spanje

52

Circus

16

Circus

50.00

Circus

Wedden op Cyprus – Spanje
Wedtips en voorspelling

Spanje neemt het woensdagavond op tegen Cyprus in de kwalificaties voor het Europees Kampioenschap, waarbij ze hun plek in het toernooi volgende zomer in Duitsland al hebben veiliggesteld. Voorafgaand aan de wedstrijd hebben we enkele weddenschapstips voor Cyprus tegen Spanje voor je klaarstaan. Lees verder voor de volledige lijst om te wedden op Cyprus – Spanje.

Temur Ketsbaia’s Cyprus verwelkomt Spanje in Limassol voor hun laatste kwalificatiewedstrijd in Groep A van het Europees Kampioenschap. Ze streven ernaar om hun eerste punt in de groep te behalen terwijl ze het opnemen tegen de topfavorieten.

De thuisploeg heeft zeven nederlagen geleden, zonder ook maar één punt te behalen, waarbij ze slechts twee doelpunten hebben gescoord en een indrukwekkende 25 doelpunten hebben geïncasseerd – alleen San Marino heeft meer doelpunten tegen gekregen in de kwalificaties (26).

In vergelijking daarmee heeft Spanje zich al gekwalificeerd voor het Euro 2024-toernooi in Duitsland. Ze staan momenteel bovenaan de groep, hebben 19 doelpunten gescoord en slechts drie doelpunten tegen gekregen.

Cyprus werd in de omgekeerde wedstrijd in Granada in september flink verslagen, waar Gavi, Mikel Merino, Joselu, Alejandro Baena en Ferran Torres (x2) allemaal scoorden in een 6-0 overwinning.

Wedtips:
🔮 50x je inleg voor winst Spanje (50,00)
🔮 Morata scoort eerste doelpunt (3.75)

Voorspelling Cyprus – Spanje

Gezien zijn vorm, de kwetsbaarheid van het verdedigen door Cyprus en de score van de vorige ontmoeting, verwachten we bij Betfans de volgende uitslag:

Cyprus  vs Spanje
0 – 4

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.