fbpx
€50 gratis weddenschap

Wedden op Bayern München – Galatasaray | Champions League

Home » Wedtips » Wedden op Bayern München – Galatasaray | Champions League

1.25

Unibet

7.75

Circus

13

bet365

Bayern München-Galatasaray
Wedtips en voorspelling

In poule A van de Champions League ontvangt Bayern München Galatasaray. De Duitsers hebben 9 punten uit 3 wedstrijden, de Turken staan tweede in de poule met 4 punten.

Na een flinke uitglijder vorige week tegen Saarbucken in de beker (2-1 verlies), keerde Bayern München terug naar hun meedogenloze manier van spelen in Der Klassiker, waarbij ze met maar liefst 0-4 wonnen tegen Borussia Dortmund.

Toen de twee ploegen elkaar twee weken geleden troffen, pakte Bayern een 3-1 overwinning met late goals van Harry Kane en Jamal Musiala. Sinds die thuisnederlaag heeft Galatasaray hun beide competitieduels gewonnen, maar een resultaat halen uit bij Bayern zal erg lastig worden.

Wedstrijdfeiten:

  • Bayern München hun laatste 6 wedstrijden gewonnen tegen Turkse tegenstanders
  • Galatasaray heeft slechts één van hun laatste 18 uitwedstrijden in de Champions League gewonnen (3x gelijk en 14x verloren).
  • Bayern München heeft 82 van hun laatste 84 beschikbare punten gepakt in thuiswedstrijden in de groepsfase van de Champions League (27 overwinningen en één gelijkspel)

 

Voorspelling Bayern München – Galatasaray

Zelfs de grootste Galatasaray-fan zal inzien dat dit een erg lastige wedstrijd zal worden voor de Turken. Gezien de statistieken lijkt het bijna onmogelijk om de winst te pakken. Wij verwachten een simpele overwinning voor Bayern München.

Bayern München – Galatasaray
3-0

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P