fbpx
€50 gratis weddenschap

Wedden op AZ-Aston Villa | Conference League

Home » Wedtips » Wedden op AZ-Aston Villa | Conference League

AZ

50

TOTO

3.6

bet365

2.15

Circus

AZ-Aston Villa
Voorbeschouwing en wedtips

Donderdag om 18:45 komt Premier League club Aston Villa op bezoek in het AFAS Stadion in Alkmaar. AZ is de underdog, maar kunnen ze voor een verrassing zorgen?

AZ heeft afgelopen weekend een makkelijke 3-0 overwinning behaald op Heerenveen in de Eredivisie. Grote uitblinker was Pavlidis die alle drie de goals voor zijn rekening nam. De ploeg van Pascal Jansen heeft de laatste vier wedstrijden in alle competities gewonnen, waarbij ze 10 doelpunten maakten en geen tegendoelpunt incasseerden. AZ richt zich nu op de Conference League. De Alkmaarders begonnen hun campagne met een 4-3 nederlaag tegen Zrinjski Mostar na een 0-3 voorsprong, en pakten vervolgens een moeizame 1-0 overwinning op Legia Warschau. Na twee wedstrijden staan ze tweede in Groep E, met drie punten evenveel als de andere drie teams in de poule.

Aston Villa heeft ondertussen zijn goede reeks resultaten in de Premier League voortgezet met een 4-1 overwinning op West Ham United op zondag. De ploeg van Unai Emery is vier wedstrijden ongeslagen, waarvan drie gewonnen, waaronder een 1-0 zege op Zrinjski in de Conference League. Ze staan knap 5e in de Premier League.

Wedstrijdfeiten

  • AZ heeft in alle 15 wedstrijden dit seizoen gescoord.
  • Villa heeft in de laatste vijf uitwedstrijden slechts één keer de nul gehouden.
  • In vier van Villa’s laatste vijf wedstrijden hebben beide teams gescoord.

Wedtips AZ-Aston Villa

Er wacht een pittige opgave voor AZ om een goed resultaat te halen tegen Aston Villa. Gezien de odds zijn de Engelsen de favoriet, maar AZ heeft zeker kans. Vangelis Pavlidis is in bloedvorm en wil ook in Europa zijn goals maken.Daarnaast krijg je bij TOTO nu 50x je inzet als AZ de winst pakt, lees er hier alles over.

Wedtips:
🔮 Beide teams scoren (1.70)
🔮 AZ verliest niet (1.74)
🔮 Pavlidis scoort (2.60)

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met ons cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P