fbpx
€50 gratis weddenschap

Wedden op Almere City – GA Eagles | Eredivisie

Home » Wedtips » Wedden op Almere City – GA Eagles | Eredivisie

2.70

bet365

3.65

Jacks.nl

2.63

Unibet

Almere City FC – Go Ahead Eagles
Wedtips en voorspelling

Twee ploegen die boven verwachting presteren ontmoeten elkaar in de Eredivisie in het Yanmar Stadion. Het al drie duels ongeslagen zijnde Almere City speelt thuis tegen de nummer 5 Go Ahead Eagles.

Almere City werd door de kenners als degradatiekandidaat nummer 1 gebombardeerd, maar na 9 wedstrijden staan ze toch al op 8 punten. De laatste 3 duels werden niet verloren, met winstpartijen tegen FC Utrecht en RKC en een gelijkspel tegen NEC. Ook in de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles liggen er mogelijkheden.

De gasten uit Deventer staan knap vijfde in de Eredivisie maar pakken vooral thuis de punten; van de 14 punten werden er 13 in het eigen stadion behaald.

De statistieken (schoten op doel, schoten tegen) wijzen erop dat Go Ahead Eagles boven hun stand leeft met de huidige 5e positie. Dat zal niemand in Deventer verbazen aangezien realisme al jaren de boventoon voert in de Adelaarshorst.

Wedtips:

🔮 Almere City verliest niet en scoort (1.65)
🔮 Almere City 4.5+ schoten op doel (2.05)

Voorspelling Almere City FC – Go Ahead Eagles

Gezien de uit-vorm van Go Ahead Eagles, en de statistieken die uitwijzen dat ze enigszins boven hun stand leven verwachten wij dat Almere City thuis minimaal een punt pakt.

Almere City FC – Go Ahead Eagles
1-1

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P