fbpx
€50 gratis weddenschap

Wedtips Vitesse – Feyenoord | Eredivisie

Home » Wedtips » Wedtips Vitesse – Feyenoord | Eredivisie

12.50

Unibet

7.50

Jacks.nl

50

TOTO

Vitesse – Feyenoord
Wedtips en voorspelling

 

 

 

Nummer 2 Feyenoord gaat zondagmiddag op bezoek bij nummer 17 Vitesse. De Rotterdammers begonnen niet goed aan 2024 (2-2 tegen NEC) en zijn vastbesloten om tegen Vitesse wel de 3 punten te pakken.

Vitesse kent een zeer zwaar seizoen en staat 17e, een plaats die directe degradatie betekent. Er zullen dus punten gepakt moeten worden, ook thuis tegen Feyenoord. Zij staan 2e en zijn realistisch gezien inmiddels niet meer in staat om de achterstand van 12 punten op PSV goed te maken. De tweede plek verdedigen (en daarmee Champions League voetbal) zal de taak worden van Feyenoord dit seizoen.

Santiago Giménez staat inmiddels op 19 goals in 17 wedstrijden, evenveel goals als de topscorers (Douvikas en Xavi Simons) van vorig seizoen. Zal hij tegen Vitesse ook het net vinden? Dan kan je 100x je inzet krijgen bij Jacks.nl! Check hier alle info over deze actie.

Wedtips:
🔮 Giménez scoort (100x)
🔮 Feyenoord wint (50x)
🔮 Ruststand/eindstand 2/2 (1.68)
🔮 Feyenoord meer dan 8.5 schoten op doel (2.10)

Voorspelling Vitesse-Feyenoord

Met de 0-0 van Vitesse tegen Utrecht schoten de Arnhemmers niet veel op. Wel werd weer duidelijk dat Vitesse het hele seizoen tegen degradatie zal moeten vechten. Feyenoord beschikt over veel meer kwaliteit en als ze de kansen afmaken zal deze wedstrijd geen probleem moeten worden.

Vitesse-Feyenoord
1 – 3

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P