fbpx
€50 gratis weddenschap
Wedtips » Turkije – Portugal EK 2024 | Voorspelling en wedtips

Wedtips voor Turkije vs Portugal: Kansen en Voorspellingen

Terwijl we ons opmaken voor de spannende confrontatie tussen Turkije en Portugal in Dortmund, biedt de aanstaande Euro 2024-wedstrijd een aantal interessante wedmogelijkheden. Portugal komt van een nipte overwinning en lijkt zijn vorm te vinden, terwijl Turkije verrassend sterk uit de startblokken is gekomen. Hieronder volgen drie wedtips gebaseerd op de diepgaande analyse van Betfans.

Wedtips

2.60
Portugal Wint Zonder Tegendoelpunt
3.80
Ronaldo Scoort Eerste Doelpunt
2.17
Minder dan 2,5 Doelpunten in de Wedstrijd

Portugal heer en meester

De Portugese ploeg staat bekend om zijn sterke verdediging, vooral nadat ze de leiding nemen in een wedstrijd. Met spelers als Pepe in de verdediging en een goed georganiseerd middenveld, is Portugal uitstekend in staat om wedstrijden ‘op slot’ te gooien. De winst tegen Tsjechië, hoewel nipt, toonde aan dat ze in staat zijn om een voorsprong te behouden. Gezien de strategische opstelling en recente vorm, is de kans groot dat Portugal wint zonder een tegendoelpunt te incasseren.

2.60
Portugal Wint Zonder Tegendoelpunt

Ronaldo als eerste doelpuntenmaker

Cristiano Ronaldo blijft een cruciale speler voor Portugal, en zijn drang om te scoren blijft onverminderd groot. Ondanks dat hij in de vorige wedstrijd niet heeft gescoord, toonde hij scherpte met drie schoten op doel. Zijn geschiedenis en vermogen om op grote momenten te scoren, maken hem een uitstekende kandidaat voor het eerste doelpunt in de wedstrijd.

3.80
Ronaldo Scoort Eerste Doelpunt

Goede organisatie biedt weinig kansen

Beide teams hebben getoond dat ze tactisch goed georganiseerd zijn en niet veel ruimte weggeven. Portugal zal waarschijnlijk de wedstrijd controleren en een conservatieve benadering hanteren om de leiding in de groep te behouden. Turkije, dat verrassend sterk speelde tegen Georgië, zal waarschijnlijk een defensieve strategie hanteren in de hoop een punt te sprokkelen. Dit alles wijst op een wedstrijd met weinig doelpunten.

2.17
Minder dan 2,5 Doelpunten in de Wedstrijd

Deel dit artikel

Facebook
Telegram
Twitter
WhatsApp

Uitgelichte promoties

1187

JACKS:
100x JE INZET SPANJE-ENGELAND

Kies de EK winnaar en win €100!

Jacks geeft je 100x je inzet voor Spanje-Engeland. Zet €1 in op Spanje of Engeland en win 50x of 100x je inze!t

3 dagen geleden toegevoegd
1020

BETMGM:
50x JE INZET VOOR SPANJE-ENGELAND!

Wed €1 en win €50 als Nederland wint!

Maak nu een account aan bij BetMGM en krijg als bonus 50x je inzet voor de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland!

3 dagen geleden toegevoegd
Populaire promoties
Speel €10 en krijg €50!
Speel €10 & krijg €50 free bets
Kies de EK winnaar en win €100!
BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P