fbpx
€50 gratis weddenschap
Wedtips » Turkije – Georgië EK 2024 | Voorspelling en wedtips

Turkije - Georgië: Gaat de 'Turkse Messi' het doen?

Na het desastreuze optreden op het vorige EK en het missen van het WK in Qatar, zal Turkije erop gebrand zijn om debutant Georgië te verslaan in hun eerste groepswedstrijd in Dortmund.

Voor Georgië is dit de dag waar ze al 34 jaar, sinds hun eerste interland als onafhankelijk land, naar uitkijken. Ze zullen vol vertrouwen zijn dat ze hun eerste wedstrijd op een groot toernooi goed voor de dag komen.

Wedtips Turkije - Georgië

1.74
Turkije wint
4.00
Arda Güler scoort
1.93
Georgië minder dan 9.5 schoten

Turkije, een goede mix

Georgië, de debutant op een groot toernooi, zal barsten van trots en passie, maar of dat genoeg is tegen Turkije? Ze versloegen Griekenland in de play-offs na strafschoppen, maar zijn de laagst geplaatste ploeg op het EK.

Turkije is sinds november zonder zege, maar heeft met coach Montella een goede balans gevonden tussen ervaren spelers als Calhanoglu en jonge talenten zoals Guler, Yilmiz en Yildirim.

Ondanks hun recente vormcrisis verwachten we dat Turkije wint in Dortmund. Ze hebben de potentie om te verrassen op dit toernooi en dit is een goede kans om het toernooi goed te beginnen.

1.74
Turkije wint

Arda Güler wil presteren

Güler is klaar om te schitteren voor Turkije dit EK. De Real Madrid-speler heeft dit seizoen indruk gemaakt en zes doelpunten gescoord in twaalf wedstrijden na zijn spraakmakende transfer afgelopen zomer. Hij eindigde het seizoen sterk en met een quotering van 4.00 is een weddenschap op een doelpunt van hem een goede optie, zeker gezien het feit dat Turkije geen echte, vaste doelpuntenmaker heeft.

4.00
Arda Güler scoort

Weinig schotkracht bij Georgië

Georgië had tijdens de kwalificatie gemiddeld slechts 3,1 schoten op doel per wedstrijd, veel minder dan Turkije (5,7) en zelfs minder dan landen als Kazachstan, Armenië en Noord-Ierland. Kansen creëren en doelpunten maken wordt lastig voor een team dat weliswaar een sterspeler heeft in Khvicha Kvaratskhelia, maar het is iets anders om te schitteren bij Napoli tussen wereldklasse spelers dan in een nationale ploeg met een heel ander niveau.

De spelers van Georgië missen de echte kwaliteit voor dit niveau en zullen waarschijnlijk moeite hebben om kansen te creëren. Een weddenschap op minder dan 9,5 schoten lijkt een goede optie.

1.93
Georgië minder dan 9.5 schoten

Deel dit artikel

Facebook
Telegram
Twitter
WhatsApp

Uitgelichte promoties

Populaire promoties
BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.