fbpx
€50 gratis weddenschap
Wedtips » Spanje – Georgië EK 2024 | Voorspelling en wedtips

Spanje - Georgië: Een makkie voor Spanje (?)

Spanje maakt tot nu toe de meeste indruk dit toernooi. Na 3 overwinningen, waaronder tegen Kroatië en Italië, treffen ze nu Georgië. Zij kunnen gezien worden als dé verrassing in deze achtste finale. Niemand had verwacht dat Georgië zich zou plaatsen, maar een overwinning op Portugal bezorgde hen deze plek. Zullen ze ook tegen Spanje kunnen verrassen?

Wedtips Spanje - Georgië

2.37
Spanje wint beide helften
1.85
Yamal goal of assist
1.80
10 of meer schoten op doel

Spanje de grote favoriet

Spanje en Georgië speelden al tegen elkaar in de kwalificatie, met een 7-1 uitoverwinning en een 3-1 thuisoverwinning voor Spanje. Het lijkt redelijk om te zeggen dat deze wedstrijd dichter bij elkaar zal liggen dan die wedstrijden, maar toch lijkt een weddenschap op Spanje om beide helften te winnen met een quotering van 2.37 genoeg waarde te hebben.

2.37
Spanje wint beide helften

Toptalent in vorm

We hebben een goal of assist voor Lamine Yamal al vaker getipt dit toernooi (en gewonnen) en doen hem nu weer. Een goal óf assist geeft je een odd van 1.85 maar je kan uiteraard ook kiezen voor één van beide. De odd voor een assist is 3.65, een goal geeft je 3.05.

1.85
Yamal goal of assist

Veel schoten verwacht

Met 48 doelpogingen in hun eerste drie wedstrijden behoren de Spanjaarden tot de meest schietgrage teams van het toernooi en dat aantal zal naar verwachting aanzienlijk groeien tegen Georgië. Ook Georgië had verrassend veel schoten op doel in de groepsfase; tegen Turkije (4) en Portugal (3) lieten ze zich wel zien.

Gezien het grote kwaliteitsverschil verwachten we veel schoten (van Spanje), dus je zou ook kunnen gaan voor veel schoten op doel voor Spanje. 9 of meer schoten op doel voor Spanje geeft je een odd van 2.35.

1.80
10 of meer schoten op doel

Deel dit artikel

Facebook
Telegram
Twitter
WhatsApp

Uitgelichte promoties

1187

JACKS:
100x JE INZET SPANJE-ENGELAND

Kies de EK winnaar en win €100!

Jacks geeft je 100x je inzet voor Spanje-Engeland. Zet €1 in op Spanje of Engeland en win 50x of 100x je inze!t

3 dagen geleden toegevoegd
1020

BETMGM:
50x JE INZET VOOR SPANJE-ENGELAND!

Wed €1 en win €50 als Nederland wint!

Maak nu een account aan bij BetMGM en krijg als bonus 50x je inzet voor de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland!

3 dagen geleden toegevoegd
Populaire promoties
Speel €10 en krijg €50!
Speel €10 & krijg €50 free bets
Kies de EK winnaar en win €100!
BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P